Csoda: 182 órával a földrengés után élve találtak egy 13 éves fiút (videó)

A mentők egy 13 éves fiút húztak ki élve egy összedőlt épület romjai alól hétfőn Törökország déli Hatay tartományában, a Reuters felvételei szerint, több mint egy héttel a pusztító földrengés után.

A tinédzser egy mentő kezét fogta, miközben hordágyra tették, fejét betámasztották és betakarták, hogy melegebb legyen, mielőtt egy mentőautóba szállították.

TRT World on Twitter: „13-year-old boy rescued alive from rubble in Hatay province 182 hours after #TurkiyeQuakes pic.twitter.com/vedA52s0WG / Twitter”

13-year-old boy rescued alive from rubble in Hatay province 182 hours after #TurkiyeQuakes pic.twitter.com/vedA52s0WG

Szintén hétfőn egy hatéves kislányt is életben mentettek ki a romok alól.

Dr. Fahrettin Koca on Twitter: „178. saatte Hivay kızımız hayata tutundu. Umut hep var. pic.twitter.com/F8wQ3LARTq / Twitter”

178. saatte Hivay kızımız hayata tutundu. Umut hep var. pic.twitter.com/F8wQ3LARTq

Fahrettin Koca török egészségügyi miniszter megosztott egy videót a hatéves Hivay User párbeszédéről az orvosi csapatokkal, akit 178 órával a földrengés után mentettek ki Adıyamanban.

A videón Hivay User, akit a Bozbey apartman romjai alól mentettek ki „epres tejet és süteményt” kért az orvosi csapatoktól. Az egészségügyi csapatok megígérték neki, hogy ezeket meg fogják adni neki.

A múlt hétfői 7,8-as erősségű földrengés halálos áldozatainak száma Törökországban és a szomszédos Szíriában együttesen 37 000 fölé emelkedett, és úgy tűnik, hogy tovább fog nőni.

Egy 10 napos kisbabát és édesanyját mentették ki a romok alól (videó)

Négy nappal a földrengés után találtak rájuk.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem jelenítünk meg hirdetéseket.