Milyen az élet a Fauda sztárjaként?

Meirav Shirom izraeli színésznő, aki Danát alakítja a Fauda című sikersorozatban, leült a Ynet-tel, hogy beszéljen a karrierjéről és arról, hogy mi vár még rá.

„Úgy gondoltam, hogy táncosnő leszek, mert hatéves korom óta táncoltam, és szerepeltem a televízióban és helyi színpadokon. Mindig is vonzott a színpad és az előadás” – osztotta meg a lappal a színésznő karrierje kezdetét.

„Beléptem a Be’er Sheva színházba, és először csak kisebb szerepeket kaptam, később pedig megkaptam az első főszerepemet egy darabban. Az éneklési és tánctudásomat kombináltam, és két díjat is kaptam a szerepért: Az Izraeli Színház főszerepért járó díját, a második díj pedig – megismertem életem szerelmét, a férjemet, Yaron Brovinsky-t, és azóta közel 10 éve vagyunk együtt” – mesélte.

A Faudában játszott szerepednek köszönhetően az egész világon híres lett.

„Kétségtelen, hogy a Fauda volt a legnagyobb nemzetközi projekt, amelyben valaha is részt vettem. Izraelben és külföldön egyaránt nagy figyelmet kapott.”

„Amikor Los Angelesben voltam üzleti úton, a második évad után volt, és az első, amelyben részt vettem. Egy szálloda éttermében ültünk, és a mellettünk lévő asztalnál ott ült Kirsten Dunst és Jesse Plemons, és ők egyszerűen felismertek a Faudából, és azt mondták, hogy pár héttel korábban nézték a sorozatot”

– mesélte Meirav.

„Egy barátom mutatott be minket egymásnak, és azt mondták, hogy tudják, ki vagyok, annak ellenére, hogy megváltoztattam a hajszínemet Ekkor jöttem rá, hogy mennyire híres a sorozat. Addig a pillanatig csak az Instagramon és az utcán kaptam dicséretet. De ha egyszer két híres hollywoodi sztár felismer, rájössz, hogy Fauda mindenhol ott van. Ez egy nagyon kellemes és meglepő érzés”.

A színésznő elmondta, hogy az utcán szinte soha nem ismerik fel.

„Először is, hozzászoktam ahhoz, hogy egyáltalán nem ismernek fel. Akár színházban játszom, akár egy nemzetközi sorozatban szerepelek a Netflixen, szinte senki sem ismer fel. Még társasági eseményeken és premiereken sem ismernek fel. Nagyon máshogy nézek ki az életben. A szokásos reakciók a következők: „Hű, de kicsi vagy”, mert csak 1,57 méter vagyok, a tévében pedig mindenki számára nagyon magasnak tűnök.”

A kérdésre, hogy vajon lesz-e folytatás nem válaszolt.

„Hű, nem tudok semmit sem mondani. Még ha tudnék is valamit, akkor sem tudnám elmondani. Nem tudjuk, hogy folytatódik-e a sorozat vagy sem.

Jelenleg vannak olyan pletykák, hogy talán igen. De még nem mondhatok semmi hivatalosat. Van egyfajta felelősség is, mert ez egy kultikus sorozat lett. És nagy sikert ért el Izraelben és világszerte. Ez egyszerűen hihetetlen. Lior Raz folyamatosan kap visszajelzéseket a világ legnagyobb neveitől, akik nézik és szeretik a sorozatot, és nem csak ők, hanem a futballvilág néhány legnagyobb neve is dicsérte a műsort, mivel a repülőútjaik során nézték.” – mondta.

Tetszett a Fauda? — Ezeket az izraeli sorozatokat is érdemes megnézni

A Fauda nemzetközi sikere mellett Izrael az elmúlt években több népszerű sorozatot is készített, ezek közül válogattunk néhányat.