Ghislaine Maxwell szerint megölték Jeffrey Epsteint a börtönben

Ghislaine Maxwell azt állítja, hogy korábbi élettársát, a szexuális bűnöző Jeffrey Epsteint a börtönben meggyilkolták.

A 61 éves Maxwell a floridai börtönből adott telefoninterjúban kétségbe vonta azt a megállapítást, miszerint Epstein 2019-ben öngyilkos lett.

„Hiszem, hogy meggyilkolták. Meg voltam döbbenve. Aztán csodálkoztam, hogyan történhetett, mert ami engem illet, ő… biztos voltam benne, hogy fellebbez”

– mondta Maxwell a TalkTV-én Jeremy Kyle-nak.

Epstein amerikai üzletember és elítélt szexuális bűnöző 66 éves korában halt meg New York-i börtöncellájában 2019-ben, miután fiatal lányokat érintő szexkereskedelem vádjával letartóztatták.

A New York-i orvosszakértő megállapította, hogy öngyilkosság következtében halt meg, de az „Epstein nem ölte meg magát” gyorsan mém lett, amely a mai napig tart.

Maxwell 20 éves börtönbüntetését tölti, miután bűnösnek találták abban, hogy Epsteinnel összeesküdött kiskorú lányok szexuális zaklatásában. Az ítélet ellen 2022 júliusában fellebbezett.

Maxwell azt interjú során azt is állította, hogy nem tudta, hogy Epstein „ennyire szörnyű”, és azt mondta, azt kívánja, bárcsak soha ne találkozott volna vele.

(The Daily Wire)

„Nem akarok öngyilkos lenni” – mondta Jeffrey Epstein röviddel a halála előtt

Az újonnan nyilvánosságra hozott akták leírják, hogyan töltötte a kiskorú lányokat futtató Jeffrey Epstein az öngyilkossága előtti utolsó napjait New York-i börtönében.