Nem lép fel kihívó ruhákban az izraeli modell

Cindy Chady-t az sem zavarja, ha emiatt rengeteg munkától esik el.

Chady-t nemrég egyenesen Los Angelesbe repítették, hogy részt vegyen Kim Kardashian új női ruhamárkájának, a Skimsnek a fotózásán.

Chady-t személyesen választotta ki több ezer jelentkező közül a világhírű modell és üzletasszony, aki még egy fotót is megosztott róla az Instagramon.

Chady vallásgyakorló zsidó, és a múltban már kijelentette, hogy nem vesz részt olyan divatkampányokban, amelyek során alig viselne ruhát, még akkor sem, ha ezzel nagy lehetőségeket veszít el.

„Három és fél évvel ezelőtt hoztam egy döntést, hogy soha nem pózolok fürdőruhában vagy fehérneműben. Az emberek azt mondták, hogy ezzel nagyszerű fotózásokról maradok le, de nemhogy nem maradtam le, hanem Kim Kardashian kifejezetten engem választott ki”

– írta követőinek Cindy Chady.

„Odarepültem, és teljesen felöltözve fotóztak le. A fotózás pénteken volt, így úgy ütemeztük, hogy ne csússzon át a szombatba, és visszarepültem Izraelbe, mielőtt ez kérdésessé vált volna. A személyzet még arról is gondoskodott, hogy kóser ételeket kapjak.

„Több tízezer lány közül választott ki Kim Kardashian, akit 13 éves korom óta csodálok!!! Ha az Örökkévaló útján jársz, minden lehetséges.”

Van egy izraeli modell, aki forró vizet iszik, hogy formában maradjon

Omer a kávé helyett, a forró vízre esküszik.