Van egy izraeli modell, aki forró vizet iszik, hogy formában maradjon

Omer Dror, számos tévéműsor és divatkampány sztárja azt mondja, hogy sok zöldséget eszik, edzésként teniszezik, és korlátozza a telefonképernyő előtt töltött idejét, hogy megőrizze az alakját – olvasható a Yneten.

Szereti Ön a kávét és a szénsavas italokat? Nem biztos, hogy ez a legjobb választás, ha formában akar maradni, legalábbis Izrael egyik leghíresebb férfi modellje és színésze szerint.

A 28 éves Omer Dror a modellkedés és színészkedés mellett, egy high-tech cégnél foglalkozik marketinggel, és ingatlan-tanácsadó is egyben.

A sűrű időbeosztás ellenére Drornak sikerül élete legjobb formáját elérnie, köszönhetően egy sor szabályának, amelyeket megosztott a Ynet testvérlapjával, a Mentával, betekintést nyújtva abba, hogyan tartja fenn egészséges életmódját.

„Hetente legalább négyszer másfél órás sétát teszek, heti 4-5 alkalommal csak súlyzós edzéseket végzek a konditeremben, hetente egyszer pedig profi módon teniszezek. A sportolás a legfontosabb”

– magyarázza Dror.

Arra a kérdésre, hogy ha bepillantanánk a konyhájába, mit találnánk, Dror azt mondta:

„Sok zöld zöldséget, gyümölcsöket, fehérjével dúsított joghurtot és sajtokat. Mindig lesz egy doboz házi készítésű étel is, például rizs vagy csirke”

– mondja.

„Amikor azonban étterembe megyek, nem számolom a kalóriákat, és tényleg megengedem magamnak, hogy élvezzem – még desszertet is rendelek. Otthon pedig igyekszem a lehető legszorosabban követni az étrendemet”

– tette hozzá Omer.

„Régebben szerettem sok kávét és cukros italokat inni, de rájöttem, hogy ezek nem tesznek jót a szervezetnek, így amikor fel akarok frissülni, sima forró vizet iszom, ami ugyanolyan hatást vált ki belőlem, mintha kávét innék”

– osztotta meg furcsa szokását a fiatal modell.

Folyamatos támadások érik a Real Madrid sztárjának izraeli barátnőjét

A 24 éves Gerzig elmondása szerint Spanyolországban „egyesek nem örülnek annak, hogy Courtois egy izraeli nővel randizik”.