Folyamatos támadások érik a Real Madrid sztárjának izraeli barátnőjét

Mishel Gerzig a Ynetnek elmondta, hogy a kapus Thibaut Courtois-val való kapcsolata kezdete óta sokszor megfenyegették, csak azért, mert izraeli – írja a Ynet.

Több mint egy éve már, hogy Mishel Gerzig egy párt alkot a világ egyik legnépszerűbb csapatában, a Real Madridban játszó belga futballsztárral. Állítása szerint azonban a kapcsolatnak ára volt, hiszen azóta antiszemita és Izrael-ellenes gyalázkodások érik.

A 24 éves modell és a 30 éves Thibaut Courtois közel egy éve járnak, az Instagramon ismerkedtek meg.

Gerzig a Ynet testvérlapjának, a Pplusnak elmondta, hogy Spanyolországban

„egyesek nem örülnek annak, hogy Courtois egy izraeli nővel randizik”.

Elmondta, hogy a kapcsolatuk kezdete óta azzal vádolják, hogy „gyerekgyilkos”, és az emberek folyamatosan olyan kommenteket hagynak az oldalán, minthogy „szabad Palesztinát”.

„Az emberek nem törődnek veled, mint emberrel, ha izraeli vagy, akkor vége, nem számít, hogy jó vagy rossz vagy, azonnal gyűlölnek és fenyegetnek, csak azért, mert izraeli vagy”

– mondta.

„De nem adom fel, továbbra is a hazámért fogok beszélni, és megpróbálom bebizonyítani, hogy Izrael nem az, aminek az emberek hiszik. Mindenki azt hiszi, hogy állandóan háborúban állunk, és szörnyű itt élni. Csak abban reménykedem, hogy az emberek meghallgatnak, és hogy képes leszek változást elérni”.

Ferrarival és egy izraeli modellel látták furikázni Bassár el-Aszad unokaöccsét

Makhlouf azt állította, hogy a 300 ezer dolláros sportautót csak bérelték…

Arra a kérdésre, hogy Courtois hogyan kezeli a kritikákat, Gerzig azt mondta, hogy

„ő még nálam is jobban kezeli ezt, egyszerűen elmegy mellette, és nem foglalkozik ezzel túl sokat”.

„Nagyon támogat engem, büszke az IDF-es szolgálatomra, és amikor rólam kérdezik, csak elismerően beszél az izraeli haditengerészetnél töltött szolgálatomról és az országról”

– mesélte Gerzig párjáról.

Gerzig azt is elmondta, hogy otthon is kap kritikát, amiért egy külföldi futballsztárral jár, aki nem zsidó.

„Itt Izraelben van egy kérdés az ügyben, hogy egy külföldi férfival járok, külföldön pedig az, hogy én izraeli vagyok, mit tehetek? Senki sem boldog.”

„De nem panaszkodhatok, számomra a legfontosabb a kapcsolatom és az, hogy boldog vagyok, minden más csak bónusz”

– tette hozzá.

Karlie Kloss: a sábesz segít nekem

Az amerikai szupermodell tavaly októberben ment feleségül Jared Kushner öccséhez és a házasságban felvette férje vallását.