Két ortodox férfi lezuhant egy kisgéppel New Yorkban

A New York állambeli Westchester megyében lévő repülőtér közelében fáknak ütközött egy kisrepülőgép, a fedélzeten tartózkodó két ortodox zsidó férfi meghalt. 

Két férfi meghalt csütörtök este, miután repülőgépük lezuhant a New York állambeli Westchester megyében, New Yorktól északra.

A Westchester megyei rendőrség szerint a repülőgépet, egy egymotoros Beechcraft A36-ost csütörtök késő este egy fákkal körülvett területen találták meg, és a közelben két ember holttestét is megtalálták.

A zsidó média honlapjai Binyamin Chafetzként és Baruch Taubként azonosították a két férfit.

A Szövetségi Légügyi Hivatal (FAA) szerint Taub 17:25-kor jelentett motorproblémákat, amikor a repülőgép nagyjából egy mérföldre volt a Westchester megyei repülőtértől.

Ezt követően a pilóta (Taub) jelentette, hogy a gépen alacsony volt az olajnyomás, és nem sokkal később vészhelyzetet hirdettek.

A szerencsétlenül járt járat a JFK repülőtérről indult az ohiói Cuyahoga megyei repülőtérre, de a Westchester megyei repülőtérre irányították át kényszerleszállás céljából.

Mentőcsapatokat küldtek a területre, de csak nagyjából 23:00 órakor, hosszas keresés után találták meg a repülőgép roncsait.

A Yeshiva World News beszámolója szerint a gépet a Westchester megyei repülőtér közelében lévő víztározó egyik kis szigetén, fák között találták meg.

(Arutz 7)

Hiába derült ki, hogy a magát zsidónak álcázó férj tényleg zsidó volt

A férj zsidónak hazudta magát, hiába könyörgött megbocsájtásért a házasságot érvénytelenítették.