Kirúghatják Gal Gadotot a DC univerzumból

A Variety szerint valószínű, hogy az izraeli színésznőnek búcsút kell mondania a karaktertől, amely sztárrá tette őt, mivel James Gunn rendező és Peter Safran producer újraindítja a DC univerzumot.

James Gunn rendező és Peter Safran producer hamarosan bemutatja elképzelését a DC Extended Universe-ről, egy médiafranchise-ról és megosztott univerzumról, amelynek középpontjában a DC Studios által gyártott és a Warner Bros. által forgalmazott szuperhősfilmek és tévésorozatok állnak. Gunn és Safran újjáalakítása a jelek szerint nem tartalmazza sem Gadot Wonder Woman megformálását, sem Henry Cavill hőstetteit Superman szerepében.

Mivel Gunn egy 10 éves víziót vázol fel a következő DC-filmekről, sokan azt feltételezik, hogy a Gunn-Safran duó valószínűleg a jelenlegi sztárokat egy érezhetően fiatalabb színészgenerációval fogja helyettesíteni.

Ez a tendencia kiterjedhet Ezra Miller DC-szuperhős, The Flash megformálására is, mivel az esetleges jövőbeli projekteknek esetleg a színész mentális problémái és az általa átélt kezelések körül kellene forogniuk. A készülő The Flash-film sikeres tesztvetítéseken van túl, így az elvárások viszonylag magasak a stúdió részéről annak ellenére, hogy Miller több bűncselekménybe keveredett az elmúlt években.

(Ynet)

Ezt a cikket szerkesztőségünk a Sábát beállta előtt készítette, és előre időzítve jelent meg az oldalon.

„Gal Gadot a Wonder Woman két lábon járó megtestesítője a való életben”

A Wonder Woman rendezője megtörte a hallgatását a franchise harmadik filmjének elkaszálása után.