Transznemű márkanagykövetet nevezett ki Izraelbe a Victoria’s Secret

Bell Agam elmondta, hogy örömmel működik együtt az amerikai céggel.

A Victoria’s Secret amerikai székhelyű fehérnemű-, ruha- és szépségápolási termékeket forgalmazó vállalat hétfőn jelentette be, hogy a márka egyik izraeli nagykövete Bell Agam transznemű színésznő és aktivista lesz.

„Örülök, hogy a Victoria’s Secrettel együttműködünk ezekben az időkben, hogy minden nem és szexuális orientáció szabadságát ünnepeljük”

– mondta Agam a bejelentést követően.

Transz misszió: Futótűzként terjed a Loretta jelenet a Brian életéből – videó

„Miért küzdenénk, hogy legyen joga szülni, ha egyszer nem szülhet gyereket??” Nézze újra a jelenetet magyar szinkronnal!

„Néhányan közülünk téves véleményeket vallanak a közösségemmel szemben, és azt hiszik, hogy primitív elképzeléseikkel megijeszthetnek minket, de sem én, sem a közösség nem fél egyiküktől sem.

Azért vagyunk itt, hogy maradjunk.”

Agam megjegyzései egy nappal azután hangzottak el, hogy Benjamin Netanjahu szövetségesei közül néhányan, köztük a vallásos cionista párti Orit Strock képviselő LMBTQ-ellenes kijelentéseket tett.

Strock egy interjúban azt mondta, hogy be fog vezetni egy záradékot a jelenlegi diszkriminációellenes törvénybe. A záradék szerint a kormány módosítani fogja a termékek, szolgáltatások, valamint a szórakozóhelyekre és nyilvános helyekre való belépés tilalmáról szóló törvényt, amely lehetővé tenné bármely magánvállalkozás számára, hogy vallási meggyőződésre hivatkozva megtagadja egy adott szolgáltatás nyújtását vagy termék eladását, feltéve, hogy a „közelben hasonló alternatíva áll rendelkezésre, hasonló áron”.

Dodona: Netanjahu véglegesítette az új kormánykoalíció megállapodásait

A 120 tagú Knesszetben a 64 fős koalíció a legkeményvonalasabb jobboldali kormányt képviseli a modern Izrael 75 éves történetében, de azért nem eszik annyira forrón a mannát.