Kim Kardashian szerint „kib@***tt nehéz” Kanye Westtel nevelni a gyerekeit

Kim Kardashian először szólal meg azóta, hogy a múlt hónapban véglegesítették a válását Kanye Westtől.

Az Angie Martineznek az „IRL” podcastben hétfőn közzétett, korábban rögzített interjúban Kardashian leírta, hogyan tesz meg mindent azért, hogy négy kisgyermekét Westtel, aki Ye-re változtatta a nevét, együtt nevelje.

„A közös szülői munka nehéz. Tényleg kib@***tt nehéz”

– panaszolta Kardashian.

Meghatódott, amikor néhai édesapjáról, Robert Kardashianról beszélt, aki 2003-ban halt meg.

„Nekem volt a legjobb apukám, a legjobb emlékeim és a legnagyobb élményeim, és csak ezt akarom a gyerekeimnek is”

– mondta könnyes szemmel Kardashian.

Kim Kardashian | Angie Martinez IRL Podcast

This week on Angie Martinez IRL Podcast, Angie is coming to you live from one of the most zen places on earth… Kim Kardashian’s office. Kim has a „big life” full of tons of opinions but has somehow mastered remaining calm mentally and emotionally despite it all.

Bár nem tért ki külön Ye legutóbbi antiszemita megjegyzéseire és vitáira, Kardashian elmondta Martineznek, hogy a lehető legjobban megvédi a gyerekeiket a médiától. Azt mondta, biztos benne, hogy a gyerekeik nem tudnak West legutóbbi viselkedéséről, mert korlátozza a hozzáférésüket a televízióhoz, a közösségi médiához, és beszél a tanáraikkal.

„Ha nem tudják, hogy miket mondanak, vagy mi történik a világban, akkor miért is terhelném rájuk ezt a [negatív] energiát? Igazán nagyon nehéz a felnőtté válás, és még nem állnak készen arra, hogy megbirkózzanak ezzel”

– mondta Kardashian.

Hozzátette, ő védi Ye-t „a gyerekeim szemében, a gyerekeimért”.

„Egy nap a gyerekeim megköszönik majd, hogy itt ülök és nem b@szogatom az apjukat, pedig megtehetném”

– mondta.

A gyűlölet ára: 530 millió dollárnyi Kanye West-cucc maradt az Adidas nyakán

A Yeezy márka 2021-ben becslések szerint 1,7 milliárd dolláros éves bevételt biztosított az sportcipő gyártónak, ami teljes árbevételének 8%-át tette ki.

„Meg fogják köszönni nekem, és privátban válaszolok majd mindenre, amit tudni akarnak. Már nem az én dolgom, hogy neki essek.”

Kardashian egy októberi nyilatkozatára hivatkozott, amelyben elítélte a gyűlöletbeszédet.

„Együtt érzek a zsidó közösséggel, és felhívást tettem közzé, hogy azonnal vessenek véget az ellenük irányuló szörnyű erőszaknak és gyűlöletkeltő retorikának”

– mondta akkor Kardashian.

Ye szeptemberben nyilvánosan bocsánatot kért Kardashiantól a Good Morning America című műsornak adott interjúban „minden stresszért”, amit okozott neki.

„Ő a gyermekeim anyja, és bocsánatot kérek minden stresszért, amit okoztam, még a frusztrációmban is, mert Isten arra hív, hogy erősebb legyek”

– mondta Ye akkor.

Fordít-e az antiszemitizmuson Kanye West eltörlése?

„Amíg mind a bal-, mind a jobboldalon készek mentegetni szövetségeseiket és legitimálni az Izrael elleni rágalmakat, addig a probléma tovább fog súlyosbodni.”