A hírek szerint Hunter Biden „jó hírnév megsértése” miatt akar perelni

Hunter Biden, ügyvédje, Kevin Morris, a Media Matters alapítója, David Brock és más politikai szereplők között tartott találkozón a csoport megvitatta, hogy rágalmazási pereket indítsanak olyan szervezetek ellen, mint a Fox News és olyan emberek ellen, mint Eric Trump és Rudy Giuliani – számolt be a Post Millennial. 

A találkozóra Morris otthonában került sor, és Hunter állítólag röviden behívta, hogy csatlakozzon és stratégiát dolgozzon ki azokkal kapcsolatban, akik azzal vádolják a fiatalabb Bident, hogy apja befolyását kihasználva nyereséges üzleti ügyleteket köt a tengerentúlon – jelentette szombaton a Washington Post.

A vádak Hunter Biden laptopjából származó bizonyítékokból származnak, és a képviselőház republikánus képviselői azt mondták, hogy kivizsgálják őket.

Brock, liberális aktivista és a Media Matters nevű baloldali médiafigyelő csoport alapítója elmondta:

„Úgy érzik, hogy hiányzik egy egész ellennarratíva, mert aHunter-gyűlölő narratíva az uralkodó. „

Brock egy új csoportot is létrehozott Facts First USA néven, amely állítólag a közelgő vizsgálatok elleni küzdelemre fog összpontosítani, „Hunter Bidennel és a közvetlen környezetében lévőkkel való kapcsolatfelvétel” révén.

A honlapon sehol nem szerepel Hunter Biden, de azt állították, hogy céljuk, hogy „a narratíva ellenőrzésével megnyerjék a közvélemény háborúját – nem csak a pártos inkvizíciók elleni védekezéssel, hanem azzal is, hogy agresszívan fordítanak a támadókon, erős ellennarratívákkal, amelyek feltárják a motivációikat és a helytelen viselkedésüket”.

A csoport máris támadja Kevin McCarthy képviselőházi kisebbségi vezetőt online, azt tweetelve, hogy a meghallgatásai „őrült MAGA tervek”.

Leleplezett cenzúra – így fogott össze a Twitter a konzervatívok ellen

Összefoglalónk az eddigi nyilvánosságra hozott Twitter-aktákról.