Több tucat kiló kábítószert sodort partra a víz az izraeli strandokon

Több tucat kilogramm kábítószert foglalt le az izraeli rendőrség, miután több helyen is partra sodorta a víz Izrael földközi-tengeri partjainál.

Több tucat kábítószert tartalmazó zsákot mosott partra a víz szombaton Izrael partjainál Naharija, Haifa, Tirat Hakarmel, Zichron Yaakov és Hadera településeken. Hasonló jelentések érkeztek Tel-Avivból és a környező területekről is.

Az izraeli rendőrséget először a tel-avivi strandon talált gyanús tárgyról értesítették, és rendőröket és tűzszerészeket küldtek a helyszínre, akik a helyszínre érve zacskóba csomagolt hasiscsomagokat találtak.

A rendőrség továbbra is vizsgálja a partvonalat, hogy további csomagokat találjon.

Szintén szombaton az izraeli rendőrség arról számolt be, hogy több száz gramm kannabiszt, hasist, kokaint és nice guy-t találtak egy Umm el-Fahm-i házban.

Egy 35 éves férfit letartóztattak a kábítószer birtoklásának gyanújával, és a kábítószert további vizsgálat céljából bűnügyi laborba szállították.

A múlt hónapban több tucat kilogramm hasist és egy pisztolyt találtak Alice Dayan, egy 77 éves haifai nagymama otthonában. Őt kábítószer birtoklásáért, fegyverek birtoklásáért és bűncselekmény elkövetésére való összeesküvésért tartóztatták le.

Már Kolumbiára is kiterjedt Izrael és a Hezbollah küzdelme

„Mindig is elítéltük a terrorizmust. A Hezbollah egy terrorista csoport, amelyet az Európai Unió és az Egyesült Államokhoz hasonlóan mi is így kezelünk.”