Tarantino elmesélte, hogyan találkozott izraeli feleségével

Quentin Tarantino amerikai rendező a múlt héten Howard Stern rádiós műsorvezetőnek adott interjújában elmesélte első találkozását izraeli feleségével, Daniella Pickkel – olvasható az i24NEWS oldalán. 

„Izraelben voltam a Becstelen brigantik premierjén Tel Avivban, és egy klubban találkoztam vele. Egész éjjel táncoltunk, három órán át. Amikor vége lett, el kellett dobnom az ingemet, mert olyan vizes volt, mint egy haldokló ló” – mondta a rendező.

„Még soha nem voltam ilyen buliban, pedig voltam már jó néhány nagyszerű bulin, de ilyenben még nem. Danielláért meg kell halni. Ő egy igazi szépség, és az apja Izrael leghíresebb popénekese, Svika Pick volt”

– mondta Tarantino.

„Mindenki tudja, ki ő, a rivaldafényben nőtt fel, olyan, mint egy hercegnő. De mi hagytuk, hogy a elsodródjunk. Én tovább éltem az életemet, ő pedig a sajátját” – tette hozzá. „Hat évvel később elmentem egy hajóútra, amire meghívtak, és ott találkoztam a Pick család egyik barátjával… Felhívta Daniellát, és azt mondta nekem: ‘Most beszéltem vele, és kiderült, hogy most szakított a barátjával. Szóval, ha végeztél a hajóúttal, hívd fel őt.”

Tarantino elmondta, hogy ezután felhívta a nőt, aki később a felesége lett, és hogy nagyon kellemes beszélgetést folytattak.

„Úgy döntöttünk, hogy újra találkozunk, anélkül, hogy ígéretet tettünk volna, nem tudtuk, mi fog történni. Azt mondtuk magunknak, hogy ő ne jöjjön Amerikába, én pedig ne menjek Tel Avivba, és úgy döntöttünk, hogy Párizsban találkozunk” – folytatta Tarantino. „Azt hiszem, arra készültünk, hogy működni fog. Párizsban találkoztunk, és azóta is együtt vagyunk”.

2016-ban összeházasodtak és azóta két gyermekük született: egy Leo nevű kisfiú, aki 2020 februárjában született, és egy kislány, aki 2022. július 2-án született, mindketten a tel-avivi Ichilov kórházban.

Tarantino az elmúlt három év nagy részét Izraelben töltötte.

Fotó: Instagram

Quentin Tarantino: „Fantasztikus lenne Jeruzsálemben filmet forgatni”

„Ha valóban filmet forgatsz Jeruzsálemben, nincs olyan hely, ahová ne tudnád úgy tenni a kamerát, hogy ne örökítenél meg valami fantasztikusat.”