Biden szerint “komédia” a lehetséges republikánus vizsgálat a családja ügyeiben

Joe Biden szerint nevetséges, hogy a republikánusok nyomozni akarnak a családja után – írja a Daily Wire. 

Amikor egy riporter szerdán megkérdezte Biden elnököt annak lehetőségéről, hogy a republikánusok által irányított képviselőház esetleg vizsgálatot folytatna Biden családja, különösen fia, Hunter ellen, Biden elutasítóan azt válaszolta, hogy egy ilyen erőfeszítés „szinte komédia” lenne.

„A republikánusok világossá tették, hogy ha átveszik az irányítást a képviselőházban, akkor már az első napon egy sor vizsgálatot akarnak indítani az önök Afganisztánnal és a határral kapcsolatos ügyei miatt. Meg akarják vizsgálni a kabinet néhány tisztviselőjét” – jelentette ki a riporter. „Vizsgálatot akarnak indítani ön ellen. Talán még a fia ellen is nyomozni akarnak. Mit üzen a republikánusoknak, akik azt fontolgatják, hogy vizsgálatot indítanak a családja és különösen a fia, Hunter üzleti ügyleteibe?”

„Úgy értem, azt hiszem – azt hiszem, az amerikai nép mindezt annak fogja nézni, ami. Ez már-már komédia”

– mondta Biden.

Hunter Biden laptopjának egy éven át tartó vizsgálata egy 630 oldalas jelentést eredményezett, amely a szerzők szerint 459 állami és szövetségi törvény és előírás megsértését dokumentálja Joe Biden elnök fia és üzleti partnerei részéről.

Fotó: EPA/MICHAEL REYNOLDS

Hunter Biden több, mint 11 millió dollárt keresett kínai, ukrán ügyletekből

Az elnök fia homályos üzleteket kötött egy vesztegetéssel vádolt ukrán, és egy korrupcióval vádolt kínai céggel.