Bibliaevéssel tiltakoztak transz-aktivisták egy amerikai egyetemen

Transz-aktivisták egy Bibliából ettek lapokat, miközben a Wisconsin-Madison Egyetemen a Matt Walsh „Mi a nő?” című dokumentumfilmjét bemutató rendezvény ellen tiltakoztak.

A Ben Shapiro-féle Daily Wire-hez tartozó konzervatív politikai kommentátor Matt Walsh, aki október 24-én érkezett az egyetem rendezvényére, dühös diákok tömege fogadta.

A Young America’s Foundation videót tett közzé egy vörös hajú diáklányról, aki egy széttépett Bibliából lapokat nyomott a szájába.

Egy másik videón a tüntetők megafonba üvöltve azt kiabálták, hogy a fehérek „k*baszott rasszisták”, és hogy azért vannak ott, hogy „kollektíven elűzzék a nácikat az U-W campusáról”. A tüntetők azt is skandálták, hogy „a transzjogok emberi jogok”, miközben egy szivárványos zászlóba burkolt nő vezette őket.

YAF on Twitter: „Protestors have now shredded The Bible and one began eating pages pic.twitter.com/o5DACq64LP / Twitter”

Protestors have now shredded The Bible and one began eating pages pic.twitter.com/o5DACq64LP

„Szeretnék köszönetet mondani a baloldali sírósoknak ingyenes reklámért”

– mondta Walsh a filmje vetítése előtt.

Ezután az iskola vezetőihez fordult, utalva arra az üzenetre, amelyet az egyetem az érkezése előtt küldött ki, és amelyben figyelmeztette a diákokat, hogy egy olyan előadó lép fel, akinek a nézetei „szerintünk károsak a transz közösségünkre nézve”.

„Az UW-Madison vezetőségének: szégyelljék magukat. Szégyenteljes gyávák vagytok, gerinctelen, gyáva bohócok, bocsánatkéréssel tartoztok”.

A konzervatív politikai kommentátor később pedig azt tweetelte az esettel kapcsolatban, hogy „nos, állhattok azon az oldalon, amelyik megeszi a Bibliát és kasztrálja a gyerekeket, vagy állhattok szó szerint bármelyik oldalon, csak nem azon. A te döntésed, Amerika.”

Ma már provokatív megkérdezni, hogy mi a nő?

Óriási port kavart a jobboldali fenegyerek Matt Walsh legutóbbi dokumentumfilmje, amiben a gender ideológia és transzneműség kérdéseit feszegette.