Transz influenszert hívott meg Joe Biden a Fehér Házba

Dylan Mulvaney Tik-Tok sztár abban a megtiszteltetésben részesült, amit az elnök a sajtó jelentős részének nem ad meg: csoportos interjún vett részt az elnökkel. 

Joe Biden elnök meghívta Dylan Mulvaney-t, egy korábbi Broadway énekest, aki biológiailag férfi és csak nemrég kezdte el magát nőként azonosítani, hogy üljön le vele egy interjúra a Fehér Házban.

„Leülhetek Joe Bidennel és a NowThisNews-szal, és feltehetek neki néhány kérdést az Egyesült Államokban tapasztalható transzproblémákkal kapcsolatban, és beszélhetek neki a transzságomról” – mondta a korábbi Broadway énekes a TikTok-ra feltöltött videóban.

Mulvaney az elmúlt hónapokban szerzett online hírnevet, és több millió követője van az „átalakulását”, vagy ahogy ő nevezi „lánykorát” rögzíti videóinak.

Nemrég a Forbes női konferenciáján előadást tartott, valamint egy nagy kozmetikai cég egy podcastjában mesélt arról, hogy milyen szép dolog nőnek lenni.

Ulta Releases INSANE New Show, Goes Viral

Watch the member-only portion of my show on DailyWire+: https://utm.io/ueSuX LIKE & SUBSCRIBE for new videos every day. https://www.youtube.com/c/BenShapiro Ultra’s new show is a woke disaster. Watch the full episode here: https://bit.ly/3sa9WdQ Stop giving your money to woke corporations that hate you.

A Tik-Toker magát nőként azonosítja pontosabban „lányként” és az elmúlt hetekben több videója nagy port kavart. A videóiban Mulvaney rögzíti „lányságának” napjait.

Mulvaney elmondása szerint az elnök nézi a Tik-Tok sorozatát.

Biden korábban már teljesen beállt a transz-ügy mellé, és több olyan elnöki rendeletet hozott, amely ezt a kisebbséget támogatja.

Az interjú: 

Joe Biden and TikTok Star Dylan Mulvaney Discuss Trans Rights

Pres. Joe Biden sits down with Dylan Mulvaney to discuss trans rights as part of NowThis’ presidential forum. Dylan Mulvaney began documenting her gender transition on TikTok the day she came out to her friends and family.

A tolerancia csődje — Az vagy aminek mondod magad?

Minden azzal kezdődött, hogy a biológiai valóság irrelevánsnak lett nyilvánítva, amit felülírhatnak társadalomtudományi teóriák, elméletek és fantáziák. Hajdú Tímea írása.