Adam Sandler szívesen elmenne végre Izraelbe

Adam Sandler egy nemrégiben adott interjúban azon kesereg, hogy még sosem járt Izraelben. A „Ne szórakozz a Zohannal” sztárja arról is beszélt, hogy izgatottan várja, hogy Izraelbe látogasson, és hogy reméli, hogy folyékonyan megtanul majd héberül.

„Nos, én még nem jártam Izraelben, pedig könyörgöm, én vagyok Zohan. Izgatottan várom, hogy eljussak oda”

mondta Sandler az Arutz7 beszámolója szerint.

Arról is beszélt, hogy sajnálja, hogy nem beszél más nyelveket, és elmondta, hogy érdeklődik a héber nyelv iránt.

„Bárcsak beszélhetnék egy másik nyelvet, például folyékonyan héberül”

– mondta Sandler.

Sandler, aki a „You Are SO Not Invited to My Bat Mitzvah!” című, hamarosan megjelenő Netflix-vígjáték főszereplője, arról is beszélt, hogyan szeretne, ha 100 év múlva is emlékeznének rá.

„Hihetetlen, hogy az életem olyan jól alakult, ahogyan alakult. Nem volt sok fájdalomban részem, nem voltak például drogproblémák vagy hasonlók. Mindenki mindig a hátam mögött állt, amikor felnőttem”

– mondta Sandler.

„Azt akarom, hogy az emberek továbbra is élvezzék, amit csinálok. Remélem, jól érezték magukat a filmjeimmel, azzal, amit adtunk nekik, és akár kedveltek, akár nem, értékelik, hogy megpróbáltam a legjobbat kihozni magamból. Száz év hosszú idő, úgyhogy nem tudok erre gondolni. Csak csodálkozom, hogy az emberek ennyi ideig bíztak bennem ebben a szakmában, és lehetőséget kaptam filről filmre. Mert nagy szívás lenne mást csinálni.”

Sandler hozzátette:

„Amikor nemrég a New York University-n tartottam egy diplomaosztó beszédet, azt mondtam nekik, hogy nem lehetek befektetési bankár. Háromszor egy héten még a pénztárcámat sem találom. Szívsebész? Nem tudok ránézni a kutyámra ha beteg anélkül, hogy elhánynám magam. Ügyvéd? Még a 13 éves fiammal sem tudok egy vitát megnyerni. Talán egyszer majd kitalálom, hogy hogyan csináljak valami mást, vagy az is lehet hogy nem. De addig is van ez”.

Nem vicc: Moszad-ügynök izraeli szuperhősnő is lesz az új Marvel-filmben

Shira Haas játssza az izraeli szuperhősnő, Sabra szerepét az új Amerika Kapitány filmben.