Nem vicc: Moszad-ügynök izraeli szuperhősnő is lesz az új Marvel-filmben

Shira Haas játssza az izraeli szuperhősnő, Sabra szerepét az Amerika Kapitány: Új világrend” című filmben, amely 2024 tavaszán kerül a mozikba.

A Marvel szombaton a Disney D23 Expón mutatta be az új Amerika kapitány-film szereplőgárdáját, és elárulta, hogy Shira Haas izraeli színésznő fogja játszani Sabra szuperhőst.

A bejelentést közvetlenül Kevin Feige, a Marvel Studios elnöke tette meg.

Dan Slott on Twitter: „Sabra will be in CAPTAIN AMERICA: NEW WORLD ORDER.We will be living in a world with a live action Sabra in the movies.I never saw that coming. pic.twitter.com/4iLEBb06wT / Twitter”

Sabra will be in CAPTAIN AMERICA: NEW WORLD ORDER.We will be living in a world with a live action Sabra in the movies.I never saw that coming. pic.twitter.com/4iLEBb06wT

Sabra Ruth Bat-Seraph izraeli szuperhősnő álneve, aki először „A hihetetlen Hulk” képregényben tűnt fel 1980-ban. Hulk ellen harcolt, mert tévesen azt hitte, hogy a Hulk Izraelben tevékenykedő terroristákkal dolgozik együtt. A kánon szerint ő volt az első emberfeletti képességekkel rendelkező ügynök, aki a Moszadnál szolgált.

Shira Haas: a jiddis összekötött a családom múltjával

Az izraeli színésznő a Guardiannek adott interjúban beszélt gyerekkori rákbetegségéről, félénkségéről és az Unortodox sikeréről.