Gal Gadot Disney mese élőszereplős változatában szerepel

Gal Gadot izraeli színésznő kapta meg a gonosz mostoha szerepét az 1937-es „Hófehérke és a hét törpe” című animációs klasszikus Disney mese élőszereplős remake-jében – írja az Algemeiner.

„Annyira más, mint bármi, amit eddig játszottam” – mondta Gadot a The Hollywood Reporter című lapnak az új, egyszerűen csak Hófehérke című filmben játszott szerepéről.

Gadot azt is elmondta a Deadline-nak, hogy a változatosság kedvéért egy gonosz karaktert játszani felüdülés volt:

„Ez annyira elragadó és élvezetes volt, hogy az érem másik oldalát játszhattam. Annyira hálásnak érzem magam, hogy eljátszhattam ezt az ikonikus gonosztevőt.”

Az eredeti, 1937-es „Hófehérke és a hét törpe” a Disney első játékfilmje és a világ első egész estés animációs filmje volt.

Az új „Hófehérke” szereposztásában a „West Side Story” sztárja, Rachel Zegler játssza az első Disney-hercegnő főszerepét. A darabban eredeti dalok hangzanak majd el a „Dear Evan Hansen” dalszerzőitől, Benj Pasektől és Justin Paultól, Hófehérke szerelmét pedig a Tony-díjas színész, Andrew Burnap alakítja.

A Hófehérkét az „500 nap nyár” rendezője, Marc Webb rendezi, aki a Disney-projekt producere is, a forgatókönyvet pedig Erin Cressida Wilson és a „Kisasszonyok” rendezője, Greta Gerwig írta.

A Disney pénteken a D23 Expón mutatott be egy exkluzív, 30 másodperces teasert az élőszereplős remake-ből – írja a Variety.

A „Hófehérke” 2024-ben kerül a mozikba.

Nem vicc: Moszad-ügynök izraeli szuperhősnő is lesz az új Marvel-filmben

Shira Haas játssza az izraeli szuperhősnő, Sabra szerepét az új Amerika Kapitány filmben.