Sharon Stonenak rendesen elege lett az antiszemitákból és a hazug politikusokból

A színésznő, aki maga nem zsidó, a múltban is felszólalt a közösségi médiában az antiszemitizmus ellen.

Sharon Stone színésznő szerdán egy videót tett közzé 3,3 millió Instagram-követőjének, amelyben beszámolt egy nemrégiben látott videóról, amelyben egy ortodox zsidó rabbit eszméletlenre vert egy fiatalember.

„Ritkán teszek fel bármilyen személyes kérést, de most láttam egy videót, amelyen egy fiatalember gúnyolódik egy ortodox rabbin – akinek levolt eresztve a keze.

És ez a fiú megütötte a rabbit. Egyszerűen leütötte, teljesen ok nélkül”

mondta Stone, aki maga nem zsidó.

Adam Milstein on Twitter: „Actress @sharonstone makes ‘personal plea’ against #antisemitism on social media pic.twitter.com/BvBkrbh8Fo / Twitter”

Actress @sharonstone makes ‘personal plea’ against #antisemitism on social media pic.twitter.com/BvBkrbh8Fo

„Eljutottunk egy olyan pontra az országunkban – az Amerikai Egyesült Államokban -, ahol megosztottá váltunk olyan emberek által, akik azt állítják, hogy politikusok,

olyan emberek által, akik azt állítják, hogy a legjobb érdekeinkért cselekszenek. Nem azok, tényleg nem azok”

– tette hozzá.

„Szeretet, kedvesség, emberség, tisztesség, méltóság – ezek azok a dolgok, amelyek a mi és gyermekeink jobb érdekeit szolgálják. Nem véletlenül hívnak minket az Amerikai Egyesült Államoknak”

– zárta videóját a színésznő.

David Armitage: Sokan most „hideg polgárháborúról” beszélnek Amerikában

David Armitage, a Harvard Egyetem tanára beszélt a Neokohnnak a háborús nyelvezet mögött megbújó valódi törésekről, és arról, hogy miért vívnak meg minden háborút kétszer.