Leharapta egy nő a kidobó fülét egy jaffói klubban

A szemtanúk szerint a szórakozóhely más biztonsági őrei nem tudták megfékezni a nőt, mielőtt kihívták volna a rendőrséget.

Egy negyvenes éveiben járó kétgyermekes izraeli anyát letartóztattak a hétvégén testi sértésért, miután állítólag leharapta egy éjszakai klub kidobójának fülének egy részét Haifában – írja a Jerusalem Post.

Az első vizsgálatok után az izraeli rendőrség azt gyanítja, hogy a nő alkohol vagy kábítószer hatása alatt állt.

Szemtanúk szerint a szórakozóhely más biztonsági őrei nem tudták megfékezni a nőt, mielőtt kihívták volna a rendőrséget. A nőt letartóztatták, miután nem volt hajlandó távozni a rendőrrel, hogy kihallgassák az őrsön.

Az incidens után a kidobót a haifai Rambam orvosi központba szállították, ahol megműtötték a fülét – számolt be a 12-es csatorna.

Meghatározás nélküli élvezeti szereket találtak a nőnél, aki egy Ramat Gan-i székhelyű hi-tech cég alkalmazottja.

A nőt vasárnap a haifai magisztrátusi bíróság elé állították, ahol a bíró úgy döntött, hogy három nappal meghosszabbítja a letartóztatását, hogy a rendőrség befejezhesse a nyomozást – írja a 12-es csatorna.

A bírósági meghallgatás során a gyanúsított ügyvédje kétségbe vonta a tanúk beszámolóit az incidensről, különösen azt az állítást, hogy több éjszakai őr nem tudta visszatartani ügyfelét.

Az ügyvéd kérését, hogy a nőt feltételes szabadlábra helyezzék a hi-tech munkája miatt, a bíró elutasította.

Az izraeli rendőrség vádat kíván emelni a gyanúsított ellen – jegyezte meg a jelentés.

Rothschildnak adta ki magát egy ukrajnai nő, így férkőzött Trump közelébe

Az oroszajkú 33 éves Inna Yashchyshyn a gazdag európai zsidó bankárdinasztia Anna de Rothschildjának adta ki magát.