Összebunyózott az arab árus egy amerikai turistával Jeruzsálemben (videó)

Miután vita tört ki a fagylalt árán, a kereskedő rátámadt a turistára, és egy üvegbögrével fejbe vágta.

Egy arab árus Jeruzsálem óvárosában bántalmazott egy turistát egy fagylaltkehely ára miatt.

A turista, egy ötvenes éveiben járó amerikai állampolgár, könnyebben megsérült, és a fején keletkezett sérülésekkel orvosi ellátásra szorult. Az üzlet tulajdonosa azt követően támadta meg a turistát, hogy vita tört ki közöttük az éppen vásárolt fagylalt ára miatt.

A helyszínre érkező rendőrök gyorsan elfogták a támadót, aki megpróbált elmenekülni és elbújni a boltjában.

The Jerusalem Post on Twitter: „Not cool.A business owner in the Old City of Jerusalem got into an argument with an American tourist over the price of ice cream and ended up smashing a glass cup on his head.Here’s the scoop on what went down: https://t.co/zSO9jj9jbw, VC: Israel Police#Jerusalem | #Israel pic.twitter.com/a8rgWZqh6e / Twitter”

Not cool.A business owner in the Old City of Jerusalem got into an argument with an American tourist over the price of ice cream and ended up smashing a glass cup on his head.Here’s the scoop on what went down: https://t.co/zSO9jj9jbw, VC: Israel Police#Jerusalem | #Israel pic.twitter.com/a8rgWZqh6e

A rendőrség által közzétett biztonsági felvételeken látható, amint a boltos rátámad a turistára, a fejéhez vág egy üvegbögrét, amely tele volt valamilyen teának tűnő folyadékkal, a falnak löki, és visszarángatja a boltja felé.

A kereskedő őrizetbe vételét szükség szerint meghosszabbították. A hétvégén, miután a rendőrség befejezte a nyomozást, vádiratot kézbesítettek az árus ellen, és a rendőrség kérte az őrizetbe vételének meghosszabbítását az eljárás befejezéséig.

A boltos ellen indított büntetőeljárás mellett a helyi rendőrkapitányság úgy döntött, hogy nyolc napra bezárja a boltját.

Súlyos szívrohamot kapott egy osztrák turista, miután megkóstolta a tahinit

Egy Izraelbe látogató osztrák férfi súlyos szívrohamot kapott és majdnem meghalt, miután megkóstolta a népszerű mediterrán ételt.