Így üt rajta a terroristákon Izrael elit terrorelhárító egysége (videó)

A videón látható, amint az izraeli erők tűz alá veszik azt az épületet, amelyben a körözött terrorista Ibrahim Nabulszi és más fegyveresek elbarikádozták magukat.

Izrael új felvételeket tett közzé arról a vasárnapi nábluszi rajtaütésről, amelynek következtében meghalt a körözött palesztin terrorista, Ibrahim Nabulszi és legalább egy további fegyveres.

A nappali razzia során az izraeli terrorelhárítási egység (Jamam) tagjai körülzártak egy lakóházat Náblusz Kasbah negyedében, ahol Nabulszi és több más fegyveres elbarikádozta magát – közölte az izraeli hadsereg.

A terroristák tüzet nyitottak az izraeli erőkre, ami többórás tűzharchoz vezetett. A palesztin médiajelentések szerint két terrorista meghalt, több tíz másik pedig megsebesült, néhányan súlyosan.

A felvételeken láthatóak az egység speciálisan kiképzett kutya, Zili utolsó pillanatai is, aki kilenc évnyi szolgálat után a tűzpárbajban vesztette életét.

A művelet során a helyi lakosok randalíroztak, köveket és robbanószerkezeteket dobáltak az izraeli erőkre, akik erre tömegoszlató eszközökkel és a fegyvereikkel válaszoltak.

Ezt a cikket szerkesztőségünk a Sábát beállta előtt készítette és előre időzítve jelent meg az oldalon.

Veszedelmes terroristát ártalmatlanítottak Nabluszban

Nablusi egy olyan osztag tagja volt, amely az év elején több lövöldözős támadást követett el katonák és civilek ellen Ciszjordániában.