Hunter Biden laptopjavítója szerint az FBI megfenyegette, hogy hallgasson

A számítógép-javító műhely tulajdonosa, aki felfedte Hunter Biden hírhedt laptopját, új könyvében azt állítja, hogy egy FBI-ügynök megfenyegette, hogy hallgasson – írja a New York Post. 

John Paul Mac Isaac elmondta, hogy két szövetségi ügynök 2019 decemberében eljött a Wilmingtonban található Mac Shopjába, hogy visszaszerezzék a laptopot egy idézést követően – részletezi új könyvében, az „Amerikai igazságtalanság: Harcom az igazság feltárásáért” című könyvében.

A szerelő, aki két hónappal korábban önként jelentkezett, hogy átadja a laptopot a szövetségieknek, azt mondta, hogy az állítólagos fenyegetés azután történt, hogy viccet csinált belőle, és azt mondta nekik: „Hé, fiúk, nem felejtem el megváltoztatni a neveteket, amikor megírom a könyvet”.

„Wilson ügynök továbbment, de DeMeo ügynök megállt, és szembefordult velem” – írja Paul Mac a találkozásról.

Isaac szerint az ügynök ezután azt mondta neki: „Az a tapasztalatunk, hogy azokkal az emberekkel, akik nem beszélnek ezekről a dolgokról, soha nem történik semmi”.

A tulajdonos elmondta, hogy miután az ügynökök kimentek, bezárta az ajtót, és hagyta, hogy „megeméssze a találkozást”.

„Paranoiás voltam, vagy amit az ügynök az imént mondott nekem, az közvetlen fenyegetés volt, vagy legjobb esetben is csak egy vékonyan leplezett fenyegetés?” – írja.

Issacra maradt a laptop, miután Biden elnök fia 2019 áprilisában otthagyta a boltjában.

Nyolc hónappal azután, hogy a laptop merevlemezét átadta az FBI-nak, a bolt tulajdonosa értesítette az akkori elnök, Trump ügyvédjét, Rudy Giulianit, aki viszont másolatot adott a The Postnak.

A The Post tudósítása a készüléken felfedezett e-mail-tömegről komoly kérdéseket vetett fel azzal kapcsolatban, hogy Biden elnök mit tudott fia tengerentúli üzleti ügyleteiről.

Issac elmondta, hogy végül kénytelen volt bezárni az üzletét, miután zaklatták, amikor kiszivárogtak a magánjellegű információi.

Májusban több millió dolláros rágalmazási pert indított Adam Schiff demokrata képviselő és egy sor médiaorgánum, köztük a CNN, a Daily Beast és a Politico ellen, mondván, hogy hamisan vádolták őt orosz dezinformáció terjesztésével.

Biden családja úgy működik, mint a maffia – állítja Newt Gringrich

A képviselőház egykori többségi vezetője, korábbi republikánus elnökjelölt aspiráns egy rádióműsorban fejtette ki véleményét az elnök családjának botrányairól.