Kijött a Fauda új előzetese

A Yes Studios bemutatta a „Fauda” várva várt negyedik évadának új trailerét, amely július 13-án debütál a Yes TV-n Izraelben, és még idén világszerte elérhető lesz a Netflixen.

Az előző évad eseményei után Doron (Lior Raz) bűntudatot érez egyik társa halála miatt, valamint dühös és frusztrált, miután elbocsátották az egységtől. Ajub százados (Itzik Cohen) megpróbálja kihozni Doront nehéz helyzetéből, és Brüsszelbe küldi, ahol Doron hamarosan szembekerül a kifinomult és merész terrorista sejtekkel. A hajsza Doront és a csapatot Brüsszeltől Libanon mélyére viszi, az eddigi legösszetettebb és legveszélyesebb küldetésre, amellyel valaha is szembe kellett nézniük.

Fauda season 4 – Official Trailer | fauda TV

Are you ready? We’re on the edge of our seats waiting for Fauda Season 4 ⏱️Premiering on yes on 13th July – Keep an eye on our stories for some cast exclusiv…

A kritikusok által elismert sorozat társszerzői Lior Raz és Avi Issacharoff, a produkciót pedig Liat Benasuly Amit és a Yes TV gyártotta. A nemzetközi forgalmazásról a Yes Studios gondoskodik.

A Netflixen 2016-ban indult „Fauda” Izrael egyik legnagyobb nemzetközi drámájává és leghosszabb ideje futó akciósorozatává vált.

A budapesti forgatás megkezdése előtt meséltek a Fauda alkotói az új évadról

Az új évad cselekményét – amely Libanonba, Dzseninbe, Izraelbe és Belgiumba kalauzolja a nézőket – egy igaz történet ihlette, amely sok évvel ezelőtt történt Izraelben.