Újabb botrány a Biden-családban: Hunter szexvideókat töltött fel magáról

Joe Biden amerikai elnök fia, Hunter több tucat videót töltött fel a Pornhub pornóoldalra magáról, amint prostitutáltakkal folytat szexuális kapcsolatot jelentette a londoni Times-ra hivatkozva a 444.

A lap beszámolója szerint ez is kiderült annak a laptopnak az átvizsgálásából, amit Hunter Biden még 2019-ben hagyott el, és ami aztán a 2020-as választási kampányban került elő.

Közel két évvel a laptop felfedezése után jelent meg az újabb kellemetlen információ, hogy Hunter Bidennek saját felhasználói fiókja volt a Pornhubon, ahova bárki feltölthet videókat, akár a saját videóit is. Hunter ez utóbbi lehetőséggel élt, a Times szerint több tucatnyi videó tanúsítja, hogy rendszeresen lefilmezte, ahogy prostituáltakkal folytat szexuális tevékenységet, és a felvételeket meg is osztotta a pornóoldalon.

A Times szerint legalább arra figyelt, hogy ő maga ne lehessen felismerhető, de óvatlansága, a laptop elvesztése miatt most így is fény derült rá, hogy ő készítette a felvételeket.

A Daily Mail információi szerint Hunter Biden keresési előzményei arra utalnak, hogy a korábban drog- és alkoholfüggőséggel is küzdő Hunter Biden pornófüggő is lehetett. Böngészési előzményei alapján egy hatnapos időszakban felkeresett 281 weboldal közül 98 pornóoldal volt. A keresési előzményei alapján különösen érdeklődött az özvegypornó iránt.

Nyomozást követelnek a Biden-család ügyeiben

A hivatalos bejelentkezések szerint Hunter Biden üzleti partnere, Eric Schwerin huszonhétszer látogatott el a Fehér Házba az Obama-Biden-korszakban