Szivárványszínű töltényekkel ünneplik a Pride-ot az amerikai tengerészgyalogosok

Az amerikai tengerészgyalogság hivatalos Twitter-fiókja  üzenetet osztott meg a „Pride hónap” támogatására, és egy fotót tett közzé vele egy katonai sisakról, amelyre szivárványos golyók voltak felcsatolva.

„Június folyamán az USMC a #Pride-ot az LMBTQ tagjaink hozzájárulásának elismerése és tisztelete jegyében tölti el. Továbbra is elkötelezettek vagyunk a diszkriminációtól mentes környezet ápolása mellett, és védelmezzük azokat az értékeket, amelyek szerint mindenkit egyenlően, méltósággal és tisztelettel kell kezelni” – olvasható a tweetben.

U.S. Marines on Twitter: „Throughout June, the USMC takes #Pride in recognizing and honoring the contributions of our LGBTQ service members. We remain committed to fostering an environment free from discrimination, and defend the values of treating all equally, with dignity and respect.#PrideMonth #USMC pic.twitter.com/MOyvFmyJiB / Twitter”

Throughout June, the USMC takes #Pride in recognizing and honoring the contributions of our LGBTQ service members. We remain committed to fostering an environment free from discrimination, and defend the values of treating all equally, with dignity and respect.#PrideMonth #USMC pic.twitter.com/MOyvFmyJiB

2021-ben a hadsereg kiadott egy toborzási videót egy lány katonáról, akit két nő nevelt fel.

EMMA | THE CALLING | GOARMY

Raised by two loving and inspiring mothers, Emma excelled in school. But as a college student, she realized the challenge she truly sought required a surpris…

Ahogy korábban a Neokohn is megírta Pentagon az elmúlt időszakban nagy hangsúlyt kezdett fektetni a tagjainak „sokszínűsítésére”, amely sok kritikát vont maga után. Egyre szaporodtak az esetek, amikor katonák kiszivárogtatták a sajtónak, hogy az oktatások során a kritikai fajelméletet tanítják nekik.

Mark Milley, az amerikai vezérkari főnökök egyesített bizottságának vezetője korábban elmondta, hogy a január 6-ai tüntetőket „fehér harag” motiválta, de kijelentette, hogy sértőnek tartja, hogy „woke”-nak nevezik a hadsereg vezetését.

Joshua Mitchell: Kína miatt érhet véget az amerikai identitáspolitika

A politikai filozófus a Neokohnnak elmondta, hogy milyen szerepet játszik a bűn az identitáspolitikában, ás mi a közös a puritanizmusban és a woke-ban. Hajdú Tímea interjúja.