Online bát micván szexeltek Minneapolisban

A középkorú párt rajtakapták, amint simogatják és kényeztetik egymást, miután véletlenül bekapcsolva hagyták a kamerát egy online bat micva ceremónia alatt.

A kéjsóvár szerelmespár május 14-én csatlakozott egy Zoom streamhez, hogy részt vegyen a Temple Beth El zsinagóga virtuális istentiszteletén Minneapolisban, mielőtt a hálószobájukban felforrósodott volna hangulat.

A pár azt hitte, csak hanggal csatlakoztak a virtuális szertartáshoz, így azt feltételezték, hogy békében hancúroznak. A nő meztelenül sétálgatott, a férfi kitakarózott az ágyban, és ezt mindenki láthatta.

Daily Mail Online on Twitter: „Couple inadvertently broadcast themselves having SEX to entire bat mitzvah for 45 minutes on Zoom https://t.co/9BhNEFGyZ1 / Twitter”

Couple inadvertently broadcast themselves having SEX to entire bat mitzvah for 45 minutes on Zoom https://t.co/9BhNEFGyZ1

A rémült nézők kétségbeesetten próbáltak kapcsolatba lépni a fickándozó párossal, hogy állítsák le a képernyőn látható szexet – de a hancúrozás 45 percig tartott, mire a privát chaten észrevették az üzeneteket.

A zsinagóga nem azonosította személy szerint a szemérmetlen szerelmeseket, és szeretné megakadályozni, hogy a hír elterjedjen.

Matt Walzer, a Temple Beth El ügyvezető igazgatója a New York Postnak nyilatkozott:

„Tudomásom van az esetről, de nem fogom kommentálni a részleteket”.

Transz micvá a Szex és New York új részében

Az egyik szereplőnek „nemtelen” transz micvá szertartást szerveznek a szülei, amelyre egy transzgender női rabbit hívnak.