Trump: Mikor kapom vissza a nevem becsületét?

A volt elnök reagált a Michael Sussmann pere alatt fény derült bombasztikus tanúvallomásra, amely szerint Hillary Clinton maga hagyta jóvá a Trump-szervezet és egy orosz bank közötti titkos kommunikációs csatornáról szóló hamis információk terjesztését a médiában – írja a Fox News.

Trump a Fox News Digitalnak azt mondta, hogy az egész orosz befolyásolási vád

„a történelem egyik legnagyobb politikai botránya”, és hogy „soha” nem fogja tudni „teljesen visszaszerezni a hírnevét”.

Robby Mook volt Clinton-kampánymenedzser pénteken tanúvallomást tett a John Durham különleges ügyész által a Trump orosz befolyásolási vizsgálat eredetét vizsgáló, évek óta tartó nyomozás első büntetőperének részeként, és azt mondta,

Clinton jóváhagyta és „beleegyezett”, hogy a hiteltelen információkat megossza a médiával.

James Baker, az FBI volt jogi főtanácsosa csütörtökön azt vallotta, hogy az FBI megvizsgálta azokat az adatokat, amelyek Trump állítólagos kapcsolatát hivatottak bizonyítani a Kremlhez kötődő egyik bankkal, és azt állapították meg, hogy „nem volt ott semmi”.

Így próbálta politikailag kinyírni a Trump-elnökséget a Clinton kampány

Ez nem egy kamu botrány.

„Ez a történelem egyik legnagyobb politikai botránya”

– mondta Trump szombat reggel a Fox Newsnak.

„Három éven át kellett harcolnom ellene, és harcolnom kellett azokkal a csaló emberekkel, és soha nem kapom vissza teljesen a hírnevemet”.

„Mikor kapom vissza a hírnevem becsületét?”

– ismételte Trump.

Trump azt mondta, hogy a bűnüldözési és hírszerzési közösség erőforrásai, amelyeket az ő és 2016-os kampányának tagjai elleni nyomozásra fordítottak, elvonták a tisztviselők figyelmét arról, ami

„valódi veszélyt jelenthetett volna Oroszországgal kapcsolatban”.

A kikerülhetetlen Trump – se vele, se nélküle

Valóra válik-e a demokraták és a republikánusok rémálma: lesz-e Biden kontra Trump visszavágó 2024-ben? Hajdú Tímea véleménycikke.