A Lufthansa ok nélkül büntette meg a Magyarországra tartó haszidokat

Amint korábban megírtuk, a múlt héten egy nagyszámú haszid csoportot megakadályoztak abban, hogy átszálljanak egy Németországból Magyarországra tartó járatra, így Németországban ragadtak.

A csoport Bodrogkeresztúrra tartott, reb Sájele sírjához. A gépen több csoport, összesen mintegy 150 utas utazott Magyarországra a Lufthansa légitársaság járatán. A beszámolók szerint szinte minden zsidó utas betartotta a maszkviselési szabályokat, kivéve „egy-két utast”, ami összetűzéshez vezetett a légitársaság személyzetével.

A zsido.com kiszúrta, hogy időközben egy megdöbbentő videó látott napvilágot az eset kapcsán, amelyben a Lufthansa egyik alkalmazottja beismeri, hogy a légitársaság tudatosan a zsidókat célozta meg. A videón egy zsidó utas és a légitársaság alkalmazottja között zajlik a szóváltás, az utas azt sérelmezi, hogy miért büntettek meg egy hatalmas zsidó csoportot, amikor csak némelyikük sértett szabályt. Az alkalmazott elismerte, hogy a zsidók egész csoportját büntették meg egyesek kihágásaiért. Úgy fogalmazott, hogy

„a zsidó emberek voltak azok, akik gondot okoztak”,

valamint hozzátette: „a zsidó emberek, akik a JFK-ról repültek”.

A videó egy másik pontján, amikor arról faggatták, hogy miért tiltanak ki minden zsidót, azt mondta:

„Mindenki fizet a pár ember [cselekedeteiért]”.

Lufthansa Supervisor: It’s Jewish people who were the mess, who made the problems

© Dan’s Deals LLC Please embed with attribution to the DansDeals post below.Read more:https://www.dansdeals.com/points-travel/airlines/airline-news/outrageou…

A Lufthansa összerúgta a port egy csoport hasziddal

Több száz amerikai haszid rekedt Frankfurtban, miután a Lufthansa légitársaság megtagadta tőlük, hogy felszálljanak a Magyarországra tartó csatlakozó járatukra.