Női fehérneműs képek kerültek elő egy republikánus képviselőről

A fényképeken fehérneműben látható Madison Cawthorn, észak-karolinai republikánus kongresszusi képviselő, aki a közelmúltban azzal vádolta meg egyes republikánus-kollégáit, hogy orgiákra hívták őt.

A 26 éves Cawthorn a Washingtonban tapasztalható „szexuális perverzióról” tett megjegyzései, amelyeket később maga is túlzónak nevezett, Kevin McCarthy republikánus vezető, valamint más republikánusok nyilvános rosszallását váltották ki.

A fotók nyilvánosságra kerülése a Cawthornra nézve kedvezőtlen időben érkeztek, ugyanis éppen első újraválasztási kampánya előtt áll.

Észak-Karolinában május 17-én lesz a kongresszusi republikánus előválasztás, ahol Cawthornnak hét republikánus ellenfele is van.

No Lie with Brian Tyler Cohen on Twitter: „JUST IN: New photos obtained by @politico appear to show Madison Cawthorn wearing women’s lingerie. Cawthorn recently accused fellow Republicans of attending cocaine orgies. pic.twitter.com/YNKB0qyivd / Twitter”

JUST IN: New photos obtained by @politico appear to show Madison Cawthorn wearing women’s lingerie. Cawthorn recently accused fellow Republicans of attending cocaine orgies. pic.twitter.com/YNKB0qyivd

Cawthorn 2014-ben egy floridai autóbalesetben deréktól lefelé lebénult. Az elmúlt hónapokban „gengszternek” nevezte Volodimir Zelenszkij ukrán elnököt, továbbá azt állította, hogy a képviselőház elnökének, Nancy Pelosinak alkoholproblémái vannak. A republikánus képviselő számos közlekedési kihágást követett el, többek között gyorshajtásért, lejárt rendszámmal és visszavont jogosítvánnyal is vezetett az elmúlt időben. Májusban és júniusban bírósági tárgyalása is lesz.

A cikk megjelenése után Cawthorn azt tweetelte, hogy a fotók igaziak, és egy körutazáson, játék közben készültek róla.

„Gondolom, a baloldal azt hiszi, hogy a hülye nyaralási fotók egy játék közben egy hajóúton (amelyek bőven azelőtt készültek, hogy elindultam volna a kongresszusi választáson) valahogy ártani fognak nekem? Kezdenek kifogyni a dolgokból, amiket hozzám vághatnak…

Osszátok meg a legcikibb nyaralós képeiteket a válaszok között”

– írta.

Madison Cawthorn kiállt a zsidó vezetők elé

A tárgyalás célja nem a támadás, hanem az együttműködés volt. A zsidó vezetők benyomása pozitív, de Cawthorn egyelőre nem kapott teljes bizalmat.