Schwarzenegger: szeretem az orosz embereket

„Te kezdted ezt a háborút. Te vezeted ezt a háborút. Te tudod megállítani ezt a háborút” – üzente a volt kormányzó az orosz elnöknek.

Schwarzenegger beszélt arról, hogy nem Ukrajna, a nacionalisták vagy a nácik indították a háborút, hanem azok, akik a Kremlben uralkodnak.

„Ez nem az orosz emberek háborúja” – fogalmazott.

Majd elmondta, hogy a háború brutalitása miatt Oroszország most kiszorult a nemzetek társaságából – számolt be a Mandiner.

„De nektek arról sem mondták el az igazságot, milyen következményei lesznek ennek a háborúnak Oroszországban. Sajnos el kell mondanom, hogy több ezer orosz katonát öltek meg” – mondta, majd azzal folytatta, hogy a civilek elleni bombázások annyira felháborították a világot, hogy minden idők legkeményebb gazdasági szankcióit hozták Oroszország ellen. „

„A háború mindkét oldalán azok szenvednek, akik nem érdemlik ezt meg

– mondta a színész.

Arnold on Twitter: „I love the Russian people. That is why I have to tell you the truth. Please watch and share. pic.twitter.com/6gyVRhgpFV / Twitter”

I love the Russian people. That is why I have to tell you the truth. Please watch and share. pic.twitter.com/6gyVRhgpFV

Steven Seagal is megszólalt az ukrajnai invázióról

Putyin barátját nemzetbiztonsági kockázatnak minősítették és 2017-ben öt évre kitiltották Ukrajnából, miután megkapta az orosz állampolgárságot.