Egy orosz férfi teletömte McDonald’s termékekkel a hűtőjét

Egy orosz megtöltötte a hűtőjét McDonald’s termékekkel, míg mások 11 ezer forintért árulják a hamburgereket, miután az étterem közölte, hogy Vlagyimir Putyin ukrajnai invázióját követően bezárja 850 helyét Oroszország-szerte – írja a Daily Mail.

A Reddit nevű vitafórumon megosztott fényképen egy kétségbeesett ember hűtője legalább 50 McDonald’s hamburgerrel van tele, és alig marad hely más élelmiszereknek.

A gyorséttermi kedvencek felhalmozására azután került sor, hogy a McDonald’s-okat Oroszország-szerte elárasztották a kétségbeesetten egy utolsó Big Mac-et kereső vásárlók.

A kép melletti képaláírás így szólt: „A McDonald’s végleg bezár Oroszországban, itt van a barátom készlete”.

Az Avito orosz apróhirdetési weboldalon megjelentek olyan hozzászólások, amelyekben egész zacskónyi McDonald’s-ételeket próbáltak eladni, míg mások csak szószok eladásával próbáltak profitot termelni.

Az egyik lelkes személy 11 ezer forintra taksált egy Big Mac ételt, míg egy másik 28 ezer forintért próbált eladni három zacskó McDonald’s árut.

Egy másik orosz egy McDonald’s-étkezést – amely egy dupla Big Mac-et, egy dupla Royal-t, két nagy adag chips-et, 18 McNuggets-et és mozzarella dippert tartalmazott – elképesztő 11 ezer forintért kínált eladásra, azt állítva, hogy az étel a hirdetésben „még meleg”.

Bezárnak a McDonald’s éttermek Oroszországban

A Starbucks egyelőre nem szünetelteti oroszországi tevékenységét.