A világ zsidóságához fordult támogatásért az ukrán elnök — videó

Volodimir Zelenszkij ukrán elnök szerdán támogatásra szólította a zsidókat, miközben azzal vádolta Oroszországot, hogy „el akarja törölni” az ukránokat, országukat és történelmüket — írja az ujkelet.live.

„Most a világ összes zsidójához szólok. Nem látjátok, mi történik? Ezért fontos nagyon, hogy zsidók milliói szerte a világon ne maradjanak most csendben”

– mondta Zelenszkij, aki maga is zsidó.

„A nácizmus hallgatásban születik. Szóval emeljétek fel hangotokat a civilek legyilkolása miatt! Emeljétek fel hangotokat az ukránok meggyilkolása miatt!”

Az ukrán vezető videóbeszédében azt mondta, hogy egy holokauszt-mészárlás helyszínén célpontot talált keddi rakétacsapás azt mutatja, hogy

,,Sokak számára Oroszországban a mi Kijevünk teljesen idegennek számít”.

Amint tegnap megírtuk, orosz rakéták és aknagránátok bombázták kedden Kijevet, és csapást mértek a Babij Jar nevű helyre is, ahol a holokauszt idején zsidók tízezreit mészárolták le.

Daily Tribune on Twitter: „WATCH: Zelensky urges Jews not to remain silent on UkraineUkraine’s President Volodymyr Zelensky urges the world’s Jews to speak out after a Russian missile strike on a Kyiv television tower built on the site of a Holocaust massacre. | 📹 AFP#RussiaUkraineCrisis#DailyTribune pic.twitter.com/XRHw5eSxfl / Twitter”

WATCH: Zelensky urges Jews not to remain silent on UkraineUkraine’s President Volodymyr Zelensky urges the world’s Jews to speak out after a Russian missile strike on a Kyiv television tower built on the site of a Holocaust massacre. | 📹 AFP#RussiaUkraineCrisis#DailyTribune pic.twitter.com/XRHw5eSxfl

Az online háborút Ukrajna nyeri

Ukrajna zsidó James Bondja áll szemben egy öregedő, dühkezelési problémákkal és túlzó botoxolással küzdő Blofelddel. A nép képzeletében – és a Twitter bíróságán – mindig csak egy g