Amerikai műsorvezető az orosz invázióról: most mi lesz az olasz nyaralásommal?

A The View nevű reggeli műsorban Joy Beyhar elszörnyülködött az ukrajnai helyzeten, amiben különösen az nyugtalanítja, hogy vajon mi lesz a tervezett nyaralásaival.

Az Egyesült Államokban a reggeli tévé műsorok témái között is megjelent Ukrajna orosz inváziója. Az ABC televízió The View című műsora nemrég Whoopie Goldberg miatt került a hírekbe, miután a színésznő azt állította, hogy a holokausztnak semmi köze nem volt a faji kérdésekhez és a rasszizmushoz.

Ezúttal egy másik műsorvezető, Joy Behar klipje járta be az internetet, aki meglehetősen egyedi aggodalmakat fogalmazott meg a Kelet-Európában zajló konfliktusról.

„A számítások szerint akár 50 ezer ukrán sebesült és halott is lehet, és ez egy humanitáriánus válsághoz, egy menekültváslághoz vezethet Európában. 5 millió ember válhat menekültté. Ezt szívszorító hallani” – kezdte Sunny Hostin az egyik társműsorvezető.

„Én attól félek mi fog Nyugat-Európában történni – kontrázott rá Joy Behar –  tervezel egy utazást, szeretnél odamenni Olaszországba már négy éve, de nem mehetsz a járvány miatt. Mert mi fog ott történni?”

A klip: 

Liz Wheeler on Twitter: „I literally can’t believe Joy Behar said this. pic.twitter.com/IsNy6TA6Oc / Twitter”

I literally can’t believe Joy Behar said this. pic.twitter.com/IsNy6TA6Oc

Whoopi Goldberg szerint a „holokauszt nem a faji hovatartozásról szólt”

Az ismert színésznő és műsorvezető elnézést kért.