Megszólalt a Tinder-svindler ukrán születésű barátnője

A modell szerint a Netflix dokumentumfilm „kamu” és szerelme ártatlan.

Az izraeli származású szélhámos, a 31 éves Shimon Heyada Hayut 2018-ban és 2019-ben Simon Leviev nevű milliárdosnak adta ki magát, és pénzt csalt ki a nőkből.

Most először törte meg a hallgatását, mióta a Netflix február 2-án egy dokumentumfilmet dobott ki a bűneiről, és most azt állítja, hogy ártatlan – írja a Daily Mail.

Kate Konlin a Tinder-svindler jelenlegi barátnője.

Hayut nemrég leült az Inside Editionnel egy kétrészes interjúra, ahová elkísérte odaadó barátnője, Kate Konlin is.

Az első rész hétfőn került adásba, és a 24 éves Konlin világossá tette, hogy támogatja barátját, miközben a Netflix dokumentumfilmjét ostorozta, és az egészet „kamu történetnek” nevezte.

Konlin azt mondta, hogy nem hisz azoknak a nőknek, akik azt állítják, hogy Hayut átverte őket, míg Hayut ragaszkodott ahhoz, hogy boszorkányüldözés áldozata lett.

A modell, akit a Metropolitan Models és az IMG Models szerződtette, az évek során számos divatlapban szerepelt, köztük a Vogue Japanban is. Konlin szerint kapcsolatuk azután kezdődött, hogy Hayut 2020 novemberében üzenetet küldött neki az Instagramon, és hónapokig üldözte őt.

Ragaszkodott hozzá, hogy Hayut az első randevújukon „mindent” elmondott magáról, állítása szerint még olyan dokumentumokat is mutatott neki, amelyek állítólag az ártatlanságát bizonyítják.

A modell gyakran oszt meg képeket magáról, amelyeken pazar életmódjával villog, hogy magánrepülővel utazik, jachtpartikon vesz részt, és beutazza a világot.

„Én vagyok a világ legnagyobb úriembere” – interjút adott a Tinder-svindler

A „Tinder Swindler” néven ismert férfi, akit a Netflix új dokumentumfilmjében lepleztek le a hónap elején, amiért állítólag több százezer dollárt csalt ki nőkből, most először szólal meg, és azt állítja, hogy a streamingszolgáltató által róla alkotott kép teljesen téves, és hogy ő „nem ez a szörnyeteg” – írja a Daily Mail.