„Én vagyok a világ legnagyobb úriembere” – interjút adott a Tinder-svindler

A „Tinder Swindler” néven ismert férfi, akit a Netflix új dokumentumfilmjében lepleztek le a hónap elején, amiért állítólag több százezer dollárt csalt ki nőkből, most először szólal meg, és azt állítja, hogy a streamingszolgáltató által róla alkotott kép teljesen téves, és hogy ő „nem ez a szörnyeteg” – írja a Daily Mail.

A 31 éves izraeli Shimon Heyada Hayut, aki több álnéven, többek között Simon Leviev néven tevékenykedett, állítólag magánrepülőgépekkel, jachtokkal és puccos autókkal csábította el a nőket.

Leviev áll a Netflix bombasztikus dokumentumfilmjének középpontjában, amelyet mostanra világszerte több mint 50 millióan láttak – de a film megjelenése óta adott első tévéinterjújában Hayut kitalált történetnek nevezi az egészet.

„Nem vagyok Tinder-svindler”

– mondta Hayut az Inside Editionnek a jövő héten adásba kerülő exkluzív, kétrészes interjú előzetesében.

„Nem vagyok csaló és nem vagyok kamu. Az emberek nem ismernek engem – így nem ítélkezhetnek felettem”

– folytatta.

A „Tinder-svindler” Izrael PR katasztrófája

A világhírű szélhámos viszont háborítatlanul él egy puccos Tel Avivi lakóparkban, és egy Bentley volánjánál örvendezik a Netflix dokumentumfilm sikerének.

„Csak egy egyedülálló srác voltam, aki a Tinderen akart megismerkedni néhány lánnyal”

– mondta, hozzátéve, hogy ő a „ a világ legnagyobb úriembere”.

Hayut modell barátnője, Kat Konlin is megjelenik mellette az interjúban, és az Inside Edition azt ígéri, hogy megosztja azt is, miért tart ki mellette.

A kétrészes interjú hétfőn, február 21-én és kedden, február 22-én kerül adásba.

Nem mindenki dőlt be a Tinder-csalónak

Most megszólalt egy lány, Valeria Calpanchay, aki szintén találkozott a Tinder-csalóval, és elmondta, hogy több gyanús jelet is felfedezett Leviev viselkedésében, így csak egyszer randizott vele – írja a life.