Videó: Magyarul üzent a rajongóknak a KISS frontembere

Mindent bevet a KISS basszusgitárosa, hogy minél több rajongót csábítson az ide budapesti Aréna-koncertjére – írja a Blikk.

A köztudottan magyar gyökerekkel rendelkező Gene Simmons videójában magyar nyelven harangozta be, hogy júliusban hatalmas bulit fog csapni.

Az énekes noha Izraelben született, de magyar szülők, Kovács Flóra és Witz Ferenc közös gyermekeként látta meg a napvilágot. A világsztár most egy mindössze 22 másodperces promóvideóban szólalt meg magyarul:

„Magyarország! Én vagyok Gene Simmons, és én vagyok a KISS. És fogunk játszani hol? Budapestba. Mikor july 14” – mondta magyarul a világsztár, majd angolul hozzá tette: „Aki számít, ott lesz!”

KISS | Budapest 2022

Hangolódj már most a KISS budapesti koncertjére: hallgasd meg Gene Simmons üzenetét!Egy elképesztő 45 éves karrier után, amely a rock ‘n’ roll legendák korsz…

Mint ismert, a KISS zenésze 2019-ben döntött úgy, hogy közel fél évszázadnyi hatalmas sikere után búcsúkoncertet indít, ennek részeként pedig Magyarországra is ellátogat.

Gene Simmons, a Kiss frontembere is kiállt Izrael mellett

„Bár mindannyiunknak eltérő véleményünk lehet az izraeli-palesztin konfliktusról és a béke felé vezető legjobb útról, abban mindannyian egyetértünk, hogy a bojkott nem megoldás”.