„Trumpéknál egy család sem szereti jobban az ortodox zsidókat” — videó

A volt elnök fia szerint egyetlen család sem szereti úgy az ortodox közösséget vagy Izraelt, mint a Trump család.

Eric Trump, Donald Trump volt amerikai elnök fia elmondta, hogy családja különös szeretettel viseltetik az ortodox zsidók iránt.

„Nincs olyan család a világon, amely jobban szereti az ortodox közösséget, mint a Trump család, és nincs olyan család, amely jobban szereti Izraelt, mint a Trump család”

– mondta Trump hétfőn az ECAP egészségügyi csúcstalálkozóján a miami Trump Doral Hotelben.

Ivanka Trump, a volt elnök lánya és Eric Trump nővére áttért a judaizmusra, és férjével, Jared Kushnerrel ortodox zsidóként nevelik gyermekeiket.

Eric Trump Speech At ECAP Orthodox Jewish Health Care Summit (he Says He is Ivanka’s Shabbos Goy)

thanks Shimi Jay CEO at sensible marketing

A volt elnök hétfőn dicsérő szavakkal illette izraeli nagykövetének, David Friedmannak – aki maga is ortodox zsidó – új könyvét.

„David Friedman emlékiratot írt, amelyben elmagyarázza, hogy a „béke az erőn keresztül” külpolitikánk hogyan eredményezte az Izraelnek nyújtott példátlan támogatást és az egyszer az életben létrejött békemegállapodásokat Izrael és öt muszlim nemzet között (és még több fog születni) – az Ábrahámi Megállapodásokat. Könyvének címe találóan „Sledgehammer”. A Sledgehammerbook.com oldalon megrendelheti a könyvét, és többet megtudhat arról, hogyan kellene működnie az amerikai külpolitikának – erősebbé, biztonságosabbá és virágzóbbá téve minket otthon és külföldön. Gratulálok Davidnek a nagyszerű új könyvhöz!”

– mondta Trump.

Trump a zsidó szavazókra panaszkodott egy vallási vezetőkkel folytatott beszélgetése során

Trump arról is beszélt, hogy 2024-ben újra indulhat, amennyiben elég hívő embert tud maga köré gyűjteni, hogy támogassa őt.