Kirúgtak egy hókotrót, miután szándékosan beterített hóval két ortodox zsidót

Kirúgtak egy New Jersey-i hókotró munkást, miután közzétett egy videót, amelyen az látható, amint szándékosan egy hatalmas halom latyakot és havat tol két ortodox zsidó férfira, akik az utcán sétáltak – írja a New York Post. 

A videót, amely a múlt héten keringett a közösségi médiában, a hókotró utasa készítette, amikor az az Ocean megyei Lakewoodban megközelítette a két gyanútlan, hagyományos ortodox öltözetet viselő férfit.

Ahogy elérik a férfiakat, a sofőr ledobja a hókotrót, és hatalmas fehér hóhullámot irányít a két férfira, mielőtt a munkások nevetésben törnek ki, és elhajtanak.

A videót Donny Klarmann nevű férfi tette közzé a Facebook-fiókján.

– YouTube

Enjoy the videos and music you love, upload original content, and share it all with friends, family, and the world on YouTube.

A hét elején a Waste Management bejelentette, hogy a videón szereplő egyik személyt felfüggesztés után elbocsátották. Nem világos, hogy az elbocsátott férfi a sofőr vagy az utas volt-e.

„Bár az incidens nem érintette a vállalat járművét vagy berendezését, a közösségi médiában közzétett bejegyzéssel kapcsolatba hozható alkalmazott már nem dolgozik a Waste Managementnél” – áll a vállalat keddi közleményében, amelyet az NJ.com kapott meg. „A volt alkalmazott viselkedése elfogadhatatlan, és nincs összhangban a WM magatartási kódexével, kötelezettségvállalásaival és értékeivel”.

A vállalat közölte, hogy a videó után találkoztak New Jersey és New York zsidó vezetőivel.

Trump: Az országunk a pokolba tart

„Nem sokáig lesz már országunk, ha ez így megy tovább” – nyilatkozta Trump.