Lelőttek egy háromgyermekes anyukát Lodban

Lelőttek és súlyosan megsebesítettek egy izraeli nőt péntek este Lodban – írja az Újkelet.live

Egy rendőrségi forrás szerint a gyilkos az otthona előtt várt a 26 éves Lamisz Abulabanra, és lelőtte, amikor megérkezett az autójával. A rendőrség szombat délelőtt letartóztatta a volt férjét és testvérét.

Több műtétet követően Abulaban állapota súlyos, de stabil. A médiában idézett rendőrségi források úgy vélik, a lövöldözés összefüggésben lehet a nő válásával.

A beszámolók szerint Abulaban három kisgyermek édesanyja. Nemrég vált el, férje erőszakos természete miatt féltette az életét és egy menedékházban élt. Korábban feljelentést tett a rendőrségen az ügyben.

A Ynet híroldal szerint Abulaban eredetileg lodi lakos, de a közelmúltban Haifán lakott gyermekeivel, ahol a város jóléti hatóságaitól kapott segítséget.

חדשות 13 on Twitter: „נאבקת על חייה: למיס אבו לבן היא הצעירה שנורתה בלודלכל הפרטים – https://t.co/EBc7CEOsm6@ali_mograbi pic.twitter.com/XyDj0GMoZX / Twitter”

נאבקת על חייה: למיס אבו לבן היא הצעירה שנורתה בלודלכל הפרטים – https://t.co/EBc7CEOsm6@ali_mograbi pic.twitter.com/XyDj0GMoZX

A 12-es csatorna szerint úgy döntött, hogy gyermekeivel végleg az északi városba költözik, ami állítólag feldühített néhány embert.

„Nehéz időszakon ment keresztül” – nyilatkozta egy névtelen ismerőse a Ynetnek. „Nem mindenki örült a környezetében annak a döntésének, hogy Haifára költözik.

Az Újkelet.live cikkének folytatása itt olvasható.

A Lodban meglincselt zsidó férfi halálában megmentette egy arab nő életét

Yigal Yeshoshuát egy arab tömeg verte agyon, miután meghalt a kórházban, a veséje megmentette egy keresztény arab nő életét. 

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem jelenítünk meg hirdetéseket.