Meotti: Flörtölés a saríával, tánc az ördöggel

A zöldeknek ugyanaz a színe, mint az iszlámnak: zöld – írja Giulio Meotti az Il Foglio olasz újságírója az Arutz7-en megjelent véleménycikkében.

Omid Nouripour az német kormánykoalíciót alkotó Zöldek párt egyik új vezetője. Nouripour, aki muszlimként, különös kötődést mutat a saría törvényhez.

Az 1975-ben Teheránban született Nouripoor azt mondta, hogy tagja a Német-Palesztin Társaságnak (DPG), amely nyíltan támogatja Izrael bojkottját.

Egy AfD politikusnak válaszolva, aki bírálta a saría törvényt, és számos bűncselekményt és antiszemita esetet sorolt fel az országban növekvő muszlimok száma miatt, Nouripoor azt válaszolta: „A saríának sok fajtája van… A mi feladatunk az, hogy az alaptörvénnyel összeegyeztethető részek alkalmazhatók legyenek”.

Azokban az iszlám országokban, ahol a saríát alkalmazzák (Irán, Afganisztán, Szaúd-Arábia stb.), a büntetések brutálisak: a tolvajok kezét levágják, a házasságtörést elkövetőket megkövezik, a homoszexuálisokat és a hitehagyókat pedig halállal büntetik.

A saría nőket diszkrimináló részei már régóta a valóság részei Európában. Angliában például száz teljesen legális iszlám bíróság működik.

A saríát használják a német bírák a belpolitikai konfliktusok eldöntésére.

– Egy bambergi bíróság érvényesítette egy 15 éves lány és 21 éves unokatestvére házasságát. A bíróság úgy döntött, hogy a saría törvények szerint a házasság érvényes, mivel azt Szíriában kötötték.

– Egy frankfurti bíró a Koránra hivatkozott egy válóperben, amelyben egy marokkói származású német nő volt érintett, akit marokkói férje többször megvert.

– Egy müncheni bíróság úgy döntött, hogy egy német özvegyasszony csak az Iránban született, elhunyt férje által ráhagyott hagyaték egynegyedére jogosult, az örökség másik háromnegyedét a saría törvények alapján a férfi teheráni rokonaira ruházta.

Egy muszlimot és egy biszexuálist választottak a német Zöldek elnöküknek

Az iráni származású Omid Nouripour és a 28 éves Ricarda Lang lett a német Zöldek két új társelnöke

Tévednénk, ha azt gondolnánk, hogy Nouripour elszigetelt esetet jelent az európai politikában.

Svédországban a szintén zöldpárti Mehmet Kaplan építésügyi miniszternek le kellett mondania, miután kiderültek kapcsolatai a török iszlamista nacionalistákkal.

Lars Nicander, a Svéd Nemzeti Védelmi Főiskola Aszimmetrikus Fenyegetés Tanulmányok Központjának igazgatója szerint „ma a Muzulmán Testvériséghez, egy iszlamista párthoz közel álló emberek szilárd pozíciót szereztek a Zöld Pártban. Hasonlóságot látok azzal, ahogy a szovjet kommunizmus a hidegháború idején viselkedett, amikor megpróbált beszivárogni a különböző demokratikus pártokba”.

Olyan fotók is előkerültek, amelyen Kaplan és a Zöldek más tagjai a négy felemelt ujjukat mutatják, azt a gesztust, amelyet a Muzulmán Testvériség Egyiptomban használ. Egyikük, a Zöldek fiatal vezetője, Salahaden Raoof a svéd televízióban sugárzott adásban megismételte a gesztust.

Hollandiában most robbant ki Kauthar Bouchallikht, a GroenLinks nevű zöld párt politikusának és feltörekvő tehetségének botránya, aki mint kiderült a Muzulmán Testvériséghez kötődő Femyso szervezet igazgatótanácsának tagja.

Az ökologizmus a befogadó, progresszív, az új definíció szerint antirasszista, metropoliszokban erős, a „sokszínűség” szirupos ideológiájával átitatott, bevándorláshoz vezető és a Nyugat életreflexeit megbénító vírus a politikailag korrektek ideológiája, amely ideális terepet biztosít a radikális iszlám debütálására az európai társadalomban.

Ezt a cikket szerkesztőségünk a Sábát beállta előtt készítette és előre időzítve jelent meg az oldalon.

Németország a zöld totalitarizmus útján

Az eljövendő szociáldemokrata, zöld, szabaddemokrata koalíció programja a társadalom és a gazdaság teljes átépítését veszi célba.

A véleménycikkek nem feltétlenül tükrözik a Neokohn szerkesztőségének az álláspontját.