Videó: Biden maszkot adott a legfelsőbb bírónak, majd maszk nélkül távozott

Joe Biden elnök azzal fejezte be csütörtöki közös fellépését Stephen Breyer visszavonuló legfelsőbb bíró mellett, hogy bejelentette, nem válaszol kérdésekre, és egy összehajtogatott arcmaszkot adva át Breyernek maszk nélkül távozott – írja a The Daily Wire.

Biden és Breyer együtt jelent meg, hogy a bíró hivatalosan is bejelentse, utóbbi a Legfelsőbb Bíróság jelenlegi ülésszakának végén nyugdíjba kíván vonulni. Biden arra is felhasználta az alkalmat, hogy bejelentse, azt tervezi, hogy betartja kampányígéretét, és az első fekete nőt jelöli a Legfelsőbb Bíróságba.

Miután Breyernek lehetőséget adott a felszólalásra, Biden azzal zárta az eseményt, hogy „nem tartja helyénvalónak”, hogy a bíró jelenlétében válaszoljon a kérdésekre.

Townhall.com on Twitter: „BIDEN: It would be „inappropriate” to take questions. pic.twitter.com/axYhZd2HN0 / Twitter”

BIDEN: It would be „inappropriate” to take questions. pic.twitter.com/axYhZd2HN0

„Nagyon-nagyon köszönöm mindenkinek, hogy itt van” – mondta.

Biden szünetet tartott, majd megfordult, és egy összehajtogatott fehér arcmaszkot nyújtott át Breyernek. A bíró, aki akkor is maszkot viselt, csendben a nadrágzsebébe tette maszkot, miközben Biden visszafordult a mikrofonhoz:

„Még rengeteg lehetőségük lesz arra, hogy még ma, a hét hátralévő részében és a jövő héten is elkapjanak, köszönöm szépen” – mondta az az elnök, majd maszk nélkül távozott.

Mit tudhat Vlagyimir Putyin Joe Bidenről?

Joe és Hunter Biden ukrajnai ügyei miatt az orosz vezető minden „kompromittáló jelentést” megkaphatott, amire szüksége van ahhoz, hogy sakkban tartsa Amerikát.