Elhunyt Bob Saget, amerikai komikus

A színészt vasárnap találták holtan szállodai szobájában, az orlandói Ritz-Carlton hotelben. Bűntényre vagy kábítószerhasználatra utaló nyomot nem találtak a helyszínre kiszálló nyomozók.

A Floridában fellépő színészt pénteken és szombaton meleg fogadtatásban részesítette a közönség. Visszatérését Saget online ünnepelte. Mint az Instagramon szombaton megírta: ezzel a visszatéréssel úgy érzi magát, mint 26 éves korában, megtalálta új hangját, és előadásának minden percét élvezte.

Színészkollégái megrendülten búcsúztak tőle a közösségi médián.

„Sohasem lesz még egy olyan barátom, mint ő” – írta John Stamos, aki együtt játszott vele a Bír-lak című sorozatban.

„Nem találok szavakat. Bob volt az egyik legjobb ember, akit megismertem életemben. Nagyon szerettem” – osztotta meg fájdalmát Candace Cameron Bure, aki Saget lányát játszotta a Bír-lak című sorozatban.

Saget zsidó családban született, és eredetileg doktor szeretett volna lenni. Gyerekkoráról a következőt írta:

„Sok szép emlékem van arról, hogy milyen volt zsidóként felnőni. Apám édesanyja hat gyereket nevelt fel, lényegében egyedül. Nehéz anyagi időkben mégis húsz embert hívott meg, és morzsát tett a tálaláskor mindenhez, hogy mindenki jóllakjon. Ezt jelentette számomra zsidónak lenni, amikor felnőttem. Azt, hogy nagylelkűnek kell lenni”

– írta Saget.

A komikus volt a házigazdája az Amerika Legviccesebb Videói című műsornak, és ő alakította a három lánnyal egyedül maradt özvegyet a Bír-lakban, amely az Olsen-ikrek, Mary-Kate és Ashley számára is fontos ugródeszka volt pályájuk kezdetén.

Első házasságából, amelynek 1997-ben lett vége, három lánya született. Második felesége, 2018-tól Kelly Rizzo volt.

Izrael kedvenc tévés szupermarketje nemzetközi hírnévre tör

A sorozat „nagyon izraeli”, és mégis nyomasztóan ismerős mindenkinek, aki valaha is vásárolt már élelmiszerboltban, és bosszankodott a pénztárnál.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem jelenítünk meg hirdetéseket.