AOC koronás lett, miután maszk nélkül bulizott Miamiban

A pozitív teszt nem sokkal azután jött, hogy a képviselőnőt maszk nélkül látták egy miami bárban, egy közösségi médiában keringő videó szerint.

Alexandria Ocasio-Cortez képviselőnő pozitív lett a koronavírusra vonatkozó tesztje – derül ki az irodája vasárnap esti közleményéből.

A közlemény szerint a kongresszusi képviselőnő otthon lábadozik a vírusból, tünetei vannak. Ocasio-Cortez a közlemény szerint ősszel megkapta az emlékeztető oltást.

Brendon Leslie on Twitter: „EXPOSED: AOC is STILL lounging it up in Florida, in large crowds and maskless. This time at a Drag Queen bar in Miami. Rules for thee but not for me. pic.twitter.com/8l30GFA0GT / Twitter”

EXPOSED: AOC is STILL lounging it up in Florida, in large crowds and maskless. This time at a Drag Queen bar in Miami. Rules for thee but not for me. pic.twitter.com/8l30GFA0GT

A pozitív koronavírus-teszt nem sokkal azután történt, hogy a kongresszusi képviselőnőt maszk nélkül látták egy miami bárban, a közösségi médiában keringő videó szerint.

A vasárnap esti bejelentésben Ocasio-Cortez irodája arra biztatta az amerikaiakat, hogy vegyék fel az emlékeztetőoltást, és kövessék a Centers for Disease Control and Prevention irányelveit.

Amerikai politikai színház — A Capitolium „ostromának” következményei

Ki veszélyezteti jobban az amerikai demokráciát, a feldühödött tömeg, vagy a rendszert lebontó politikusok? Hajdú Tímea publicisztikája.