Perzsa egyetemisták hekkelték meg a Jerusalem Postot

Az Euronews perzsa újságírójának adott interjúban azt állították, hogy „az izraeli média propagandát” akarták megállítani, és bárki célpont lehet, aki „támogatja az imperializmust”, és ellenségesen viszonyul Palesztina felszabadításához.

Amint mi is megírtuk, a Maariv Twitter-fiókját és a The Jerusalem Post honlapját hétfő kora reggel hekkerek vették célba. A Twitteren és a honlapon egy Dimona nukleáris létesítmény felrobbantásáról készült fotót tettek közzé azzal a felirattal, hogy “közel vagyunk hozzátok, ott ahol nem gondolnátok”.

A fotón egy ballisztikus rakéta is látható volt, amely az Iszlám Forradalmi Gárda (IRGC) Kudsz Erő korábbi parancsnokának Szulejmáninak kezéből indul.

Vasárnap este volt a második évfordulója annak, hogy az Egyesült Államok 2020-ban Bagdadban meggyilkolta Szulejmánit.

Az Euronews perzsa csapatának nyilatkozott az a hekkercsoport, mely állítása szerint végrehajtotta a két híroldal elleni támadást.

Az interjúban azt állítják, hogy az akció a saját ötletük volt, és azért tették, hogy felmérjék, mire képesek.

Azt tervezik, hogy bármilyen olyan mozgalom (szervezet) ellen kibertámadást intéznek, amely „támogatja az imperializmust és ellenségesen viszonyul Palesztina felszabadításához”.

Azt állítják, hogy minden információval rendelkeznek célpontjaik szervereiről és a biztonsági kameráiról.

Az interjú itt olvasható.

Hekkertámadás érte a Jerusalem Postot Szulejmáni likvidálásának évfordulóján

A Twitteren és a honlapon egy Dimona nukleáris létesítmény felrobbantásáról készült fotót tettek közzé azzal a felirattal, hogy „közel vagyunk hozzátok, ott ahol nem gondolnátok”.