Több ezer követőt vesztett izraeli útja miatt a Disturbed frontembere

A Disturbed frontembere, David Draiman november végén osztotta meg a közösségi oldalain, hogy ellátogat a jeruzsálemi siratófalhoz, hogy megemlékezzen azokról az emberekről, akik a Hamász terrortámadásokban haltak meg – számolt be a rockbook.hu

Az énekes december 24-én új poszttal jelentkezett a témával kapcsolatban, amelyből kiderült, hogy négyezer követő hagyta őt ott az Instagramon a múltkori bejelentése miatt.

„Csak egy kis érdekesség… az izraeli utam előtt nem igazán használtam az Instagramot, de abban biztos voltam, hogy erről posztolok majd, és nagyon kíváncsi voltam, hogy milyen hatása lesz. A bejegyzés előtt 87 ezer követőm volt, de azt a posztot és az utamon készült fotók megosztását követően négyezren kikövettek. Ezt nem panasznak szánom, most is ugyanígy csinálnék mindent, de azért szerintem elég beszédes.”

Draiman holokauszttúlélők gyermeke, aki többször kifejtette Izrael-barát nézeteit.

Az énekes azután ment el a Siratófalhoz, hogy a Hamász egyik terroristája a közelben meggyilkolt egy 26 éves zsidó férfit.

Draiman a Jerusalem Postnak elmondta, hogy határozott kiállásnak szánta a látogatást, mivel felháborították a nyugati sajtó beszámolói a támadásról.

A könnyeivel küszködve nyilatkozott a Jeruzsálemben lelőtt férfi menyasszonya (videó)

Jen Schiff, a jeruzsálemi lövöldözés áldozatának jegyese gyászolja vőlegényét.