A könnyeivel küszködve nyilatkozott a Jeruzsálemben lelőtt férfi menyasszonya (videó)

Jen Schiff, a jeruzsálemi lövöldözés áldozatának jegyese gyászolja vőlegényét.

Jen Schiff, Elijahu Kay mennyasszonya vasárnap este beszélt újságírókkal, órákkal azután, hogy Kayt lelőtték a vasárnapi, Jeruzsálem óvárosában elkövetett terrortámadásban.

„Nagyon megrázó és mélyen tragikus hír a mai”

– mondta Schiff.

„Fontosnak tartottam megosztani, hogy Eli mennyire szerette ezt az országot, és hogy ő maga jött ide és harcolt ezért az országért. Egy csomó sérülése volt a hadseregben, és mégis folytatta az összes kiképzést”

– mondta Jen.

Arsen Ostrovsky on Twitter: „Just heartbreaking 💔 😢 The fiancé of #EliKay, speaking after his murder today in #Jerusalem, by a Palestinian Hamas terrorist.pic.twitter.com/cewKKnUoF7 / Twitter”

Just heartbreaking 💔 😢 The fiancé of #EliKay, speaking after his murder today in #Jerusalem, by a Palestinian Hamas terrorist.pic.twitter.com/cewKKnUoF7

„Ő a legerősebb ember, akit valaha ismertem, érzelmileg és fizikailag is. És ő a legokosabb ember, akivel valaha találkoztam; gondoskodó és figyelmes, gyengéd és határozott, és nagyon szerető és elfogadó, függetlenül attól, hogy ki milyen hátterű, mit mond vagy mit tesz. Mindig szeretettel és tisztelettel bánt az emberekkel”

– folytatta.

„Tudom, hogy amikor ez ma történt, nem érezte magát egyedül, és hogy tudta, hogy az, hogy ebben az országban van, és azt teszi amit, és aki ő volt, az azt jelenti, hogy a körülötte lévő embereknek és Izrael népének azt adja, amije van.”

A jeruzsálemi terrortámadás halálos áldozata nemrég vándorolt be Dél-Afrikából

A 26 éves idegenvezetőt és egykori katonát egy palesztin fegyveres lőtte le az óvárosban.