Jill Biden kinevette a férje mentális alkalmasságára vonatkozó kérdéseket egy interjú során

A First Lady szerint Biden népszerűségi mutatói azért alacsonyak, mert az emberek valójában nincsenek tudatában annak, hogy mit tesz értük a férje.

Jill Biden, a First Lady kinevette a férje mentális alkalmasságára vonatkozó kérdéseket a CBS News vasárnap reggel sugárzott interjújában.

Arra a kérdésre, hogy Joe Biden elnök zuhanó közvélemény-kutatási számai zavarják-e, Jill Biden így válaszolt: „Tudja, én egy kicsit másképp látom”.

„A kampány során Joe tett bizonyos ígéreteket, dolgokat, amelyeket meg fog tenni” – mondta.

„És épp egy olyan világjárványt éltünk át, amelyet senki sem láthatott előre. Így hát [Joe] eljött és megmentette Amerikát. Családok milliói kaptak pénzt, akik kétségbe voltak esve. Van vakcinánk a gyerekeknek, ötéves kortól. És most az infrastrukturális tervvel jobb utakat és jobb épületeket építünk, amelyekben nincs azbeszt, és jobb ivóvizet állítunk elő”

– mondta Jill.

„Szóval, úgy gondolja, hogy ha a közvélemény ezt egyszer megérti, akkor a dolgok megfordulnak?” – kérdezte a műsorvezető Rita Braver.

„Igen” – válaszolta Jill. – „Igen.”

„Még egy kérdés a közvélemény-kutatásokkal kapcsolatban, mert volt néhány közelmúltbeli felmérés, amely azt mutatja, hogy elég sok amerikainak vannak kérdései az elnök jelenlegi mentális alkalmasságával kapcsolatban” – mondta Braver.

„Mint valaki, aki ezt közelről megtudja ítélni… látom, hogy rázza a fejét”.

„Igen” – válaszolta Jill Biden.

„Szóval mi a válasza erre?” – kérdezte Braver.

„Szerintem ez nevetséges” – válaszolta Jill Biden.

Megvolt Biden első orvosi vizsgálata elnökként, a kognitív tesztet kihagyták belőle

Az orvosi vizsgálat szerint Biden továbbra is alkalmas a szolgálatra, és teljes mértékben ellátja minden feladatát, mindenféle felmentés vagy alkalmazkodás nélkül.