A Google szerint Ben Shapiro hallgatása „népirtáshoz” vezet

A Google óriás techcég „antirasszista” képzést tart alkalmazottainak, amelyen azt állítják, hogy közvetlen kapcsolat áll fenn Ben Shapiro, a The Daily Wire szerkesztője és a „The Ben Shapiro Show” házigazdája hallgatása és a „tömeggyilkosságok” elkövetése között.

A képzés Donald Trump egykori elnököt is felrakja a „népirtáshoz” vezető eszmék és személyek listájára, az „apolitikus meggyőződésekkel” és az olyan kifejezésekkel együtt, mint a „All Lives Matter” (Minden élet számít). Shapiro, Trump és a többiek mind hozzájárulnak a rasszizmus „normalizálásához”, amely végül tömeggyilkosokat inspirál, és egész népcsoportok kiirtásához vezet – olvasható a képzési tanterv egyik diáján, amelyet a Manhattan Institute munkatársa, Christopher Rufo szerzett meg.

„Egy másik grafikon, amelynek címe „A fehér felsőbbrendűség piramisa”, azt az elképzelést terjeszti, hogy Ben Shapiro konzervatív kommentátor a ‘fehér felsőbbrendűség’ egyik fő ideológusa.

„Elég lenne egyetlen Google-keresés ahhoz, hogy megtudjuk, mennyire gyűlölik a fehér fajgyűlölők a munkámat, vagy hogy milyen gyakran szólaltam fel a filozófiájuk ellen”

– mondta Shapiro Rufónak a City Journalban.

A képzésen részt vevő alkalmazottaknak azt tanítják, hogy az Egyesült Államok „a fehér felsőbbrendűség rendszere”, és hogy az amerikaiakat csecsemőkoruktól felnőttkorukig „rasszizmusra nevelik”. Rufo a City Journalban azt írja, hogy a „faji nevelési program” a „kritikai fajelmélet alapvető tételein – köztük az „interszekcionalitáson”, a „fehér kiváltságokon” és a „rendszerszintű rasszizmuson” – alapul.”

Christopher F. Rufo ⚔️ on Twitter: „Another graphic, titled „The White Supremacy Pyramid,” advances the idea that conservative commentator Ben Shapiro is a foundation of „white supremacy” and that Donald Trump is moving society on a path toward „mass murder” and „genocide.” pic.twitter.com/9s81yC1Cxd / Twitter”

Another graphic, titled „The White Supremacy Pyramid,” advances the idea that conservative commentator Ben Shapiro is a foundation of „white supremacy” and that Donald Trump is moving society on a path toward „mass murder” and „genocide.” pic.twitter.com/9s81yC1Cxd

A képzésben olyan prominens „antirasszista” aktivisták vesznek részt, mint Nikole Hannah-Jones, a The New York Time munkatársa és Ibram Kendi, a Bostoni Egyetem professzora.

„Mondj bármit Amerikában, és azt vissza tudom vezetni a rabszolgasághoz”

– mondta Jones a Google egyik oktatóvideójában, hozzátéve:

„ha fehér vagy ebben az országban, akkor meg kell értened, hogy akár rasszista vagy, akár nem, akár rasszista viselkedést tanúsítasz, akár nem, a fehér felsőbbrendűség és a faji hierarchia 350 éves rendszerének kedvezményezettje vagy”.

Kendi, aki a Bostoni Egyetem Antirasszista Kutatóközpontját vezeti, azt állítja, hogy nem az egyenlőtlen bánásmód, hanem az egyenlőtlen eredmények határozzák meg a rasszizmust. A Google képzésében Kendi azt állítja, hogy

„az Egyesült Államokban felnőni azt jelenti, hogy rasszistának nevelnek, és rasszistának nevelni azt jelenti, hogy szinte a rasszista eszmék rabjává nevelnek”.

Azt mondja, hogy a rasszizmust „súlyos betegségként” kell kezelni, és hogy azok, akik azt állítják, hogy nem rasszisták, csak tagadnak.

A Google algoritmusai lenáciznák és cenzúráznák a konzervatívokat

A Google News mellőzendő „náciknak” minősítené, és nem szemlézné olyan konzervatív értelmiségiek cikkeit, mint Jordan Peterson, Ben Shapiro.